29. aug. 2016
Af Liz Rørsig

Lene Beier og Frederik Nonnemann fra Vild med dans: Vi er et godt match

Lene Beier og Frederik Nonnemann
Lene Beier og Frederik Nonnemann
Foto: Hanne Juul
TV 2-værten Lene Beier har det sjovt sammen med sin ”Vild med dans”-partner Frederik Nonnemann.

- Det går fremad med at lære at danse, og vi har det mega sjovt sammen. Vi har også nået at feste og har mødt hinandens venner, fortæller Lene Beier om dansepartneren i "Vild med dans" Frederik Nonnemann.

- Og det ender altid med, at Lene og jeg lukker og slukker, fortsætter Frederik med et smil. Men næste dag står de begge friske og klar til at træne, understreger parret.

Vi er tvillingerne

- Vi er begge født i stjernetegnet Tvillingerne, og mange siger, at vi ligner hinanden – også af sind - så derfor kalder vi os for ”Team Twins”, siger Lene og fortsætter:

- Jeg har været rigtig heldig, for vi er et godt match. Og sådan skal det også være, for vi er sammen i mange timer, og det kan være hårdt, og man kan blive frustreret, når der er noget der driller. Derfor er det vigtigt, at kemien passer, så man kan få problemerne løst sammen, siger Lene.

Lene har travlt

Parret træner ihærdigt for at blive klar til premieren på ”Vild med dans”, og derudover har Lene travlt med at ombygge huset i Søvang ved Dragør sammen med familien.

- Vi bor stadig i vores lejlighed på Frederiksberg. Den er nemlig ikke solgt endnu, men når det sker, flytter vi til Søvang, tilføjer TV 2-værten, der er aktuel i ”Landmand søger kærlighed”. Programmet har Frederik endnu ikke set, men han har planer om at holde en TV-aften og se alle programmerne igennem.

LÆS MERE: Så flotte er danserne i Vild med dans

Læs mere om: