Lene Beier om Landmand søger kærlighed: Jeg er mega glad

Lene Beier

Lene Beier

Foto: Martin Høien
"Landmand søger kærlighed" er slut, og i denne sæson har hele to par fundet hinanden. Vært Lene Beier er sikker på, at de to forhold også vil holde i længden.

”Landmand søger kærlighed” er slut for denne gang, og det har været en ganske særlig sæson.

Dels fordi der for første gang har været kvindelige landmænd med, og dels fordi corona-krisen har gjort omstændighederne bag kameraet anderledes.

To meget seriøse par 

Pandemien var dog ikke en hindring for, at der i årets sæson opstod kærlige følelser mellem landmændene og deres bejlere. Både Stine & Niels og Svend & Maryna er fortsat sammen, og begge par er ovenikøbet også flyttet sammen.

- Jeg er megaglad for, der er to par, der stadig er sammen. Og to par, der er meget seriøse. Jeg tror virkelig, det holder med dem begge, fortæller Lene Beier, der elsker, når det lykkes landmændene at finde den helt store kærlighed i programmet.

- Der er ingen garantier for kærlighed, selv om man er med i programmet. Så når bare ét par bliver sammen, bliver jeg vildt glad, uddyber værten.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Ny sæson på vej

Hun har været med til at lave alle syv sæsoner af programmet, og den erfarne vært havde da også luret den gode kemi, der hurtigt opstod mellem særligt Stine og Niels.

- Det havde jeg. Hun synes, han var sød, det kunne man tydeligt se. Stine var god til at give dem alle en chance, men udefra kunne man se, at hun og Niels passede godt sammen, lyder det fra Lene, der glæder sig til at tage hul på endnu en sæson af ”Landmand søger kærlighed” næste år.

Hvis man er landmand eller kender én, der mangler en at dele livet med, så kan man tilmelde sig allerede nu. Klik her og læs mere.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden