Lene Beier om ny sæson Landmand søger kærlighed: I kan godt glæde jer

Lene Beier

Lene Beier

Foto: Lars H. Laursen
Optagelserne til den femte sæson af ”Landmand søger kærlighed” er i gang, og værten Lene Beier fortæller, at det bliver en god sæson.

Forårsvarmen vælter ind over os, og lige nu sidder der seks landmænd rundt i Danmark med lidt ekstra farve i kinderne og sommerfugle i maven.

Optagelserne til den nye sæson af ”Landmand søger kærlighed” er netop startet, og jagten på at finde den eneste ene er skudt i gang.

God sæson i vente

Selvom optagelserne kun lige er gået i gang, er værten på ”Landmand søger kærlighed” Lene Beier er sikker på, at det bliver en god sæson.

- Jeg er helt sikker på, at det bliver en god sæson. Vi har været smadderheldige med vejret, og det kan man jo kun blive glad af, fortæller Lene Beier til BILLED-BLADET. IfølgeTV-værten er landmændene meget forskellige, og det giver en god alsidighed.

Vild med værtsrollen

Lene Beier har været vært på ”Landmand søger kærlighed” i alle fem sæsoner af det populære TV 2-program.

Hun er vild med, at hun via sin værtsrolle kommer rundt i alle afkroge i Danmark og møder en masse nye mennesker.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Og så er det dejligt for den garvede ”Landmand søger kærlighed”-vært Lene Beier at kunne hjælpe en flok søde mennesker med måske at finde deres livs kærlighed.

- Det er helt fantastisk at hjælpe mennesker med at finde kærligheden. De her landmænd vil helt reelt bare finde en at dele livet med, og det er da smukt, siger Lene Beier.

Den nye sæson af ”Landmand søger kærlighed” starter på TV 2 til efteråret.

Mød de nye landmænd i galleriet herunder.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden