Tirsdag, 31. januar 2023 — af Liz Rørsig

Lene Beier om venskabet og sammenholdet i Det fede fællesskab: Én særlig ting betød allermest for TV 2-værten

Lene Beier
Lene Beier.
Foto: Hanne Juul
Lene Beier er vært i programmet “Det fede fællesskab” på TV 2 – om fem unge, der hjælper hinanden og står sammen i kampen for et bedre liv.

Lene Beier har værtsrollen i “Det fede fællesskab”, der har premiere på TV 2 den 31. januar 2023.

Fem unge flytter sammen i et bofællesskab, hvor de skal bryde livslange mønstre, der har gjort dem usunde og overvægtige, og finde vejen til et bedre liv med hjælp fra hinanden. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.


– Programmet handler om vægttab med fokus på selvkærlighed, sammenhold og venskab, fortæller Lene Beier til BILLED-BLADET. 

– De unge har ondt i sjælen, og de føler sig ikke værdige til at være elsket. Fordi de har det dårligt, er de blevet store og har ikke passet på sig selv. Man kan godt være overvægtig og sund, men overvægten er et problem for netop disse unge i fællesskabet, fordi det går ud over deres helbred – mentalt og fysisk. De har følt sig alene og forkerte, og i programmet prøver man at ændre dynamikken og vise, at de sammen står stærkere. Og ikke mindst at alle har fortjent at være en del af et fællesskab, forklarer Lene Beier. 

Programmet har psykolog Tina Egevang Kjær og personlig træner og ernæringsvejleder Per Nielsen med som eksperter. 


– Deltagerne lærer at spise en kost, så de passer på deres krop, og de får nogle værktøjer til at mestre deres liv og komme på ret køl igen. Det er unge mennesker, der har en krise, men de ER jo ikke den krise og skal blot have hjælp til at komme videre. Og da de tog hjem fra opholdet var udtrykket i deres øjne fuld af liv, og det betød allermest for mig, siger Lene Beier.

De medvirkende i ”Det fede fællesskab” er Trine, Stine, Natalie, Jacob og Christian. 
Foto: Per Arnesen/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden