Lene Beier på tomandshånd med Leif fra Landmand: Dette filmhit er hans favorit

Foto: Anders Brohus/TV 2
I "Landmand søger kærlighed-ekstra", der kun kan ses på TV 2 Play, afslører Leif, hvilket hit fra 1980'erne, der er hans yndlingsfilm.

”I Landmand søger kærlighed – ekstra” lærer vi landmanden Leif bedre at kende, da værten Lene Beier har ham på besøg i sofaen. Her taler de for eksempel om højdepunkter fra serien, og hun beder ham også om at svare på en række hurtige spørgsmål.

Dermed bliver vi klogere på, at han fx foretrækker at bade om sommeren frem for vinteren, vælger kaffe før te, og også gerne vil bruge sit pas, hvis han skal holde ferie.

Egentlig en række svar, som nok ikke adskiller sig voldsomt fra dem, mange andre danske mænd ville give.

Men så overrasker Leif. For hvilken film, synes han, er den bedste? Og her vælger Leif ikke en, der hører til i genren for actionbrag, sciene fiction, gysere eller en god gammeldags thriller. Nej, Leif han er til et klassisk kærlighedsdrama fra 80’erne, fortæller han, da han skal sætte navn på sin favoritfilm.

”Ja, det ved jeg ik. Det er vel ”Dirty Dancing”, lyder det.

1980'er-filmen med Jennifer Grey og Patrick Swayze, der spiller rigmandsdatteren og danselæreren, der går grueligt meget igennem, er en film med store følelser. Ligesom Leif selv.

Til gengæld er det en klassisk ret uden så mange dikkedarer, som Leif vil tilberede, hvis en kvinde skulle komme til middag hos ham.

”Dansk bøf med bløde løg og nye kartofler fra min have, svarer han uden tøven Lene, der mener, at det lyder som en god plan.

Tilbage i kampen om Leifs gunst er Tina, Inga og Anne. Hvem af dem, der er heldig måske en dag at blive budt på bøf med løg hos Leif, kan man følge hver tirsdag kl. 20.00 på TV 2.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden