14. feb. 2019
Af Ulrik Ulriksen

Lene Beier på vildt eventyr i Afrika

Lene Beier
Lene Beier
Foto: Lars H. Laursen
Den seneste tid har budt på lidt af hvert for TV 2-værtenLene Beier, der er i Afrika for at lave en ny omgang ”Landmand søger kærlighed”.

TV2-værten Lene Beier har netop fejret kobberbryllup med hygge på Dragsholm Slot i selskab med sin elskede Anders, og forleden mødte BILLED-BLADET så Lene Beier og gemalen på den røde løber før Zulu Awards-showet i K.B. Hallen.

– Jeg skal snart til Afrika på arbejde, fortalte Lene med forventning i stemmen. Beier er nu en tur i Uganda i forbindelse med arbejde på en ny omgang ”Landmand søger kærlighed”.

Lene Beier på eventyr i udlandet

Den nye omgang hedder ”Landmand søger kærlighed – Jorden rundt”, og som det antydes skal Lene Beier og hendes kolleger bag det succesfulde program vidt omkring for at få optagelserne i kassen.

Der bor mange danske landmænd ude i den store verden, og de har alle en spændende historie at fortælle, og mange af dem er single. – Det bliver nogle gode programmer, siger Lene Beier

Kurs mod Uganda

Som i det originale program leder de nye landmænd efter en kvinde fra Danmark, og i den forbindelse drager Lene Beier ud til de håbefulde ungkarle med gode råd og kærestebreve. Det er også denne type mission, som har fået Beier til at trodse sin flyskræk og lette fra Kastrup Lufthavn i en flyvemaskine med kurs mod Kampala i Uganda.

Gæst hos udenlandsk landmand

I det afrikanske land er Lene Beier gæst hos Knud, som er 62 år. Han har slået rødder i Uganda, hvor han er ved at stable en stor landejendom på benene. Knud søger en kvinde, han kan blive gammel med. Meget gerne en dansker, som er klar til et eventyr i det vilde Afrika.

Mød alle de udenlandske landmænd i galleriet herunder:

GALLERI: Landmand søger kærlighed jorden rundt 2019

Læs mere om: