Torsdag, 13. maj 2021 - af Stine Ramlyng

Lene Beier: Tragisk drukneulykke i familien

Lene Beier
Lene Beier
Foto: Martin Høien
Lene Beier og hendes familie har mistet et kært familiemedlem i en tragisk drukneulykke. Det fortæller tv-værten i afsnit 3 af programmet "Beier over hækken".

Lene Beiers søster Mette, konen Matilde og baby Bas samt mor Jytte fra Skive, skal flytte ind i huset ved af Lene Beier, manden Anders og deres to børn Arthur og Otto. Der er dog en masse istandsættelse og tanker, der skal gøres forinden. Blandt andet om mor Jytte skal beholde den fiskedam, der hører til huset.

I afsnit tre af "Beier over hækken", som man allerede nu kan se på TV 2 PLAY, fortæller Lene Beier og mor Jytte om den tragiske ulykke, som familien var ude for tilbage i 1992, og som gør det helt utænkeligt for familien at have en dam i haven.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fætter druknede efter leg

- Grunden til at vi ikke har lyst til at have en fiskedam i din have, og det er vi jo alle sammen enige om, det er fordi, vi har haft en drukneulykke i familien. Min lille fætter Patrick, han druknede i 1992, da han var tre år gammel. Vi var til et folkestævne, hvor han drukner i havnen, fortæller Lene Beier med sin mor ved siden af. 

- Han legede med jer, supplerer mor Jytte alvorligt.

- Ja, han legede med os, og så havde han senere taget sin redningsvest og løbet tilbage dertil, hvor vi havde leget om dagen og var faldet i. Og havde slået hovedet, formentlig. Men fordi vi har haft den drukneulykke i familien, tror jeg vi alle sammen har det til at sidde. Vi kan ikke have en fiskedam i haven. Der er ingen af os der kan få et roligt øjeblik, hvis du har en fiskedam, siger Lene Beier ærligt. 

- Ja vand drager børn, siger mor Jytte og ryster lidt sørgmodigt på hovedet.

Familiekollektiv i Søvang

Fiskedammen skal nedlægges og i afsnit tre af "Beier over hækken" forsøger familien at redde fiskene, inden de tømmer dammen for vand. Det er dog ikke så nemt, som man skulle tro.

Fra venstre: Lene og Anders sønner Arthur og Otto, Lenes mor Jytte, Anders og Lene, Lenes søster Mette og sønnen Bas, samt Matilde, der er Mettes kone.
Foto: Jeppe Bjørn/TV 2

I "Beier over hækken" følger man familien Beier, der er i gang med at skabe et familiekollektiv i Søvang på Amager.

"Beier over hækken" vises om torsdagen på TV 2 FRI kl. 20.40 eller på TV 2 PLAY.

Se alle de skønne billeder fra hjemme fra Lene Beiers hus og have i galleriet herunder:

GALLERI: Hjemme hos Lene Beier

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden