Mandag, 19. april 2021 — af Laura Dalgård Hansen

Lene Beiers familie er flyttet ind i nabohuset: Det siger hendes mand

Anders og Lene Beier
Anders og Lene Beier
Foto: Martin Høien
Lene Beier nyder, at familien er flyttet ind i nabohuset, og det samme gør hendes mand, Anders.

Hos familien Beier har der været nok at se til de seneste måneder, for tv-værtens mor, søster, svigerinde og nevø er flyttet ind i nabohuset.

De købte ejendommen, som ligger lige på den anden side af hækken, hvor Lene Beier bor med sin familie, og i flere måneder har de alle hjulpet til med at bygge om.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En tæt familie

Lene Beier nyder at have sin familie tæt på, og det samme gør hendes mand, Anders, som har brugt en masse af sin fritid på at bygge huset om til to lejligheder.

- Han var virkelig fortaler for det og ville virkelig gerne have det. Hvis jeg er ud at lave tv-programmer… Han er så tæt med resten af familien, og så er der altid nogen til at hjælpe med drengene og dyrene, fortalte Lene Beier, da hun sammen med sin mor, Jytte Ransborg, var gæst i ”Go’ morgen Danmark”.

Jytte kommer fra Skive, og da hun først blev introduceret for ideen om at flytte over til sine børn, sagde hun nej, men hun og resten af familien nyder at være blevet naboer.

Man kan følge familien og se deres boligdrøm gå i opfyldelse i tv-programmet ”Beier over hækken – familien flytter ind”, som får premiere senere på året.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden