Tirsdag, 21. juni 2022 - af Stine Schou

Linda P. i tårer på tv: Jeg havde lovet, jeg ikke ville tude

Linda P. ved siden af Jeppe, der gør et stort indtryk på komikeren under optagelserne til "Linda P. og stjerneskuddene".
Linda P. ved siden af Jeppe, der gør et stort indtryk på komikeren under optagelserne til "Linda P. og stjerneskuddene".
Foto: Monday Media/TV 2
I det sidste afsnit af "Linda P. og stjerneskuddene" bliver det for meget for komikeren, der bliver rørt til tårer.

I sjette og sidste program af "Linda P. og stjerneskuddene" er det den store finaledag, der venter de fem unge deltagere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selvom de stadig er børn, har de allerede oplevet barske ting som ensomhed og mobning.

Linda P. har i programmerne sat sig for at indgyde selvtillid i dem og efter to en halv måned med en lang række udfordringer, skal den store prøve stå. Børnene skal på scenen og foran 300 inviterede gæster vise, at de tør stå på en scene og oven i købet lykkes med at være sjove, så publikum griner.

Silas medvirker i en sketch, der er optaget på forhånd, og Julie, Andreas og Jeppe er superseje og klarer udfordringen på flot vis. Da de bagefter kan bukke for publikum og tage imod det store bifald, tager Linda P. ordet. Hun fortæller dem, at hun er pavestolt af dem. Det har de nok hørt fem milliarder gange, som hun siger, men hun er alligevel nødt til at sige det én gang til, for det fortjener de.

- Det er så overmenneskeligt, det I har gjort. Århh, fuck mig, jeg havde lovet, jeg ikke ville tude, siger hun med grådkvalt stemme, sunder sig et øjeblik og fortsætter.

- Jeg er så stolt af jer. Jeg ved godt, hvor svært det har været for jer, men I skal bare huske, at der har siddet nogle unge mennesker og set de her programmer og tænkt, at hvis I tør at tale om, hvordan I har det, så tør vi i hvert fald også. I er en kæmpe inspiration for rigtig mange mennesker. Og defor skal I kramme jer selv en gang om dagen, for I er lige nøjagtig, som I skal være. Det må I aldrig tvivle på.

Alle seks afsnit af Linda P. og stjerneskuddene ligger på TV 2 Play.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden