5. dec. 2016
Af Majken Munk

Line Baun Danielsen: Jeg ville ikke lave om på noget

Line Baun Danielsen
Line Baun Danielsen
Foto: Birger Storm
I de knap fem år, hvor Line Baun Danielsen delte værtsrollen med Ole Stephensen på ”Go’ Morgen Danmark”, var hun ude for meget, men hun fortryder intet – selv ikke 'abeklippet'.

TV-værten Line Baun Danielsen er en erfaren kvinde, der inden sin start på ”Go’ Morgen Danmark” i 2006 også havde lavet mange andre programmer. Alligevel begik hun i karrieren på morgen-TV én stor bommert, som hun nok vil huskes for længe endnu.

En morgen kiggede hun og medværten Ole Stephensen danskernes sommerbilleder igennem, og på et af billederne var der en mørklødet mand. Det havde Line Baun Danielsen svært ved at se, og hun spurgte sin medvært, om det var en abe.

LÆS MERE: Line Baun Danielsen: Succes med bloggen

- Jeg ville ikke lave om på noget nu. Det var jo ærgerligt, men også meget uskyldigt sagt dengang. Men altså - hvis jeg dengang kunne have slugt mine ord, så ville jeg da ønske, at jeg havde gjort det, fortæller Line Baun Danielsen, da BILLED-BLADET møder hende til fejringen af 20-års jubilæet for ”Go’ morgen Danmark”.

Line Baun Danielsens mest rørende øjeblik

'Abeklippet' er dog en sjælden brøler fra Line Baun Danielsens karriere som vært på morgenprogrammet. Hun husker glad tilbage på mange stærke interviews, og specielt ét rørte TV-værten.

- Susse Wold udgav erindringsbogen ”Fremkaldt”, og i den forbindelse interviewede jeg hende. Det er en meget rørende bog, og det interview blev da også meget følsomt, fortæller Line Baun Danielsen.

I 2008 måtte Line Baun Danielsen desværre forlade jobbet som morgenvært på det populære program. Siden har hun blandt andet arbejdet på TV 2 LORRY, og i dag arbejder hun som kommunikationskonsulent og driver sin egen blog.

LÆS MERE: Line Baun Danielsen svarer igen: Jeg har ikke læderhud

Læs mere om: