Torsdag, 21. juni 2012 - af af Karina Didriksen

Line Baun Danielsen og Jes Dorph-Petersen passer på hinanden

Jes Dorph-Petersen og Line Baun Danielsen

Jes Dorph-Petersen og Line Baun Danielsen

Foto: James Thisted
TV-værterne har hinandens ryg, når de bliver omtalt negativt i pressen.

De er begge kendt for at værne om deres privatliv, og de åbner aldrig døren for pressen. Men alligevel har både Line Baun Danielsen og Jes Dorph-Petersen oplevet at blive omtalt negativt i medierne.

TV-værterne har været venner siden 1995, og de har hinandens ryg, hvis de bliver behandlet dårligt. Det fortæller de ifølge bt.dk i den kommende sæson af TV2 Charlie-programmet "Hvem kender hvem", der netop er blevet optaget.

- Når der sker store ting i vores liv, så ringer vi altid sammen. Eller når der står ting om Jes, som gør mig vred, så ringer jeg eller sms'er jeg, fortæller Line Baun i programmet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

"Lorry"-værten kan ikke fordrage, når hun vågner op til avishistorier om sin gode ven. Det samme gælder for den forhenværende mr. News.

- Når Line går ud og lægger sag an, har jeg altid kronikker liggende klar som forsvar, hvis Line taber, men hun vinder jo heldigvis altid, siger Jes Dorph i "Hvem kender hvem" og hentyder til, da Line Baun i 2010 trak SE og HØR i retten for at bringe private billeder af hende.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden