18. sep. 2009
Af af Signe Ravn

Line Baun Danielsen spås comeback som TV-vært

Line Baun Danielsen
Line Baun Danielsen
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den tidligere ’Go’ morgen Danmark’-vært kan få et nyt job som vært takket være ’Vild med dans’. Det vurderer ekspert.

Selvom Line Baun Danielsen tidligere har udtalt, at hun ikke længere spekulerer i en TV-karriere, så vurderer en kommunikationsekspert, at Lines 'Vild med dans'-optræden kan være hendes vej tilbage til en fast plads på skærmen.

Kommunikationseksperten Klaus Kjøller fra Københavns Universitet minder i Ekstra Bladet om, at mange kvinder kunne identificere sig med Line, da hun blev dømt for gammel og blev afskediget fra 'Go' morgen Danmark': "Hun har dermed en stor sympati i befolkningen, og der er ingen tvivl om at 'Vild med dans' kan få hende tilbage på tv-banen igen. Det er alle tiders chance, Line har. Hvis hun griber den, kan hun sagtens stable et comeback på benene."

Line Baun Danielsen afviser dog overfor Ekstra Bladet, at hun skulle have haft bagtanker med at stille op i det populære program, og at hun har tilmed nydt sin lidt mere anonyme tilværelse. Men ifølge kommunikationseksperten, så er Line igen klar til en tur i manegen: "Man melder sig ikke til 'Vild med dnas', hvis man godt kan lide at være på afstand af offentligheden. I det sekund man siger ja, så er det løb jo kørt," fastslår Klaus Kjøller i Ekstra Bladet.

Læs mere om: