Line Kruse har danset for sidste gang i Vild med dans

Line Kruse og Michael Olesen.

Line Kruse og Michael Olesen.

Foto: Martin Høien
Skuespilleren og partneren Michael Olesen måtte se sig slået af Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard i aftenens omdans.

Der skulle have været otte par på dansegulvet under aftenens ”Vild med dans”, men på grund af en hjernerystelse måtte Besir Zeciri trække sig fra konkurrencen sammen med partneren Mie Moltke.

Selv om de resterende syv par var kede af at skulle undvære danseren og den humørfyldte skuespiller, så gav de den alt, hvad de kunne, i dansekategorierne jive, wienervals og engelsk vals.

Det var Line Kruse og Michael Olesen, som endte i omdans sammen med Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard. Efter sms-stemmerne var talt op, blev det et farvel til Line Kruse og Michael Olesen, som havde danset engelsk vals til 19 point.

De to par, som lagde sig i front, var Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst samt Paprika Steen og Mads Vad med henholdsvis 25 og 20 point.

En rigtig godte

Første par på gulvet var Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen. De kastede sig ud i en jive, som desværre kun resulterede i 14 point fra dommerne. Politikeren fik dog ros af Nikolaj Hübbe for sit udseende med ordene ”du er blevet en rigtig godte!”.

Johannes Nymark og Claudia Rex gav deres bud på en engelsk vals, hvor skuespilleren leverede et flot fodarbejde, men ”strittede lidt for meget med numsen”. De blev belønnet med 19 point. Det var ni point mindre end sidste fredag, og de blev for første gang skubbet ud af showets top to.

Aftenens tredje dansekategori, wienervals, blev danset af Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard. Inden pointene blev givet, diskuterede de fire dommere parrets indsats med flere kritiske vendinger, men til sidst afbrød Britt Bendixen med kommentaren:

- Det var den mest fantastiske start og den mest fantastiske slutning!, fastslog hun, hvorefter parret modtog 18 point i alt. Seks point fra Jens Werner og fire point fra hver af de andre dommere.

Hårde dommere

Efter de tre første danse tegnede der sig et mønster af, at dommerne var blevet en tand hårdere med pointuddelingen end tidligere, og det indrømmede Britt Bendixen da også.

- Jeg leger, at mine elever nu er rykket op fra 0. klasse til 1. klasse, og derfor er mine karakterer lidt hårdere i denne uge, lød meldingen fra dommeren.

Fjerde par på gulvet, Helge Vammen og Sofie Kruuse, fik i den grad dommernes nye, hårde tone at føle. De fik kun otte point for deres engelske vals og var dermed aftenens bundskraber.

- Du er en pæn mand, men i dag er du pænere, når du står stille, kom det med et smil fra Britt Bendixen.

Festen blev skudt i gang

Fra at have givet aftenens laveste point, belønnede dommerne det femte par på gulvet med aftenens højeste karakterer og ordene ”endelig blev festen skudt i gang”. Det var med 25 point til Silas Holst og Sara Marie Franch-Mærkedahl for deres jive. De blev lige som sidste fredag topscorer.

Paprika Steen og Mads Vad imponerede i den grad også dommerne med en wienervals, som de fik 20 point for – fem af hver dommer. Dermed indtog de aftenens andenplads.

Det syvende og sidste par på dansegulvet var Line Kruse og Michael Olesen i engelsk vals. De dansede sig ind på en delt tredjeplads og fik ligesom Johannes Nymark og Claudia Rex 19 point.

Par i omdans

Efter seernes sms-stemmer var talt op, stod det klart, at de to par, som skulle i omdans, var Line Kruse og Michael Olesen i engelsk vals samt Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard i en wienervals.

De to par havde fået henholdsvis 19 og 18 point af dommerne, og det var højere karakterer end både Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen samt Helge Vammen og Sofie Kruuse havde fået tidligere på aftenen.

Men det par, som endte med at måtte forlade konkurrencen, var Line Kruse og Michael Olesen.

- Jeg ville rigtig gerne have danset jive i næste uge, så Michael må give mig noget privatundervisning, for jeg vil danse! Men det har været så sjovt, og jeg har fået en kæmpe glæde for at danse, lød det fra Line Kruse, da afgørelsen var faldet.

Stilling på point i det sjette ”Vild med dans”-show:

Sara Maria Franch-Mærkedahl og Silas Holst i jive: 25 point

Paprika Steen og Mads Vad i wienervals: 20 point

Johannes Nymark og Claudia Rex i engelsk vals: 19 point

Line Kruse og Michael Olesen i engelsk vals: 19 point

Ditte Ylva Olsen og Morten Kjeldgaard i wienervals: 18 point

Astrid Krag og Thomas Evers Poulsen i jive: 14 point

Helge Vammen og Sofie Kruuse i engelsk vals: 8 point

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden