Lisa Lents klar til Vild med dans

Lisa Lents

Lisa Lents

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Skønhedsdronningen skal svinges af danseren Michael Olesen.

Navnet har tidligere været fremme, men nu har TV2 bekræftet, at skønhedsdronningen, Lisa Lents, skal deltage i sjette sæson af Vild med dans, der har premiere fredag 18. september.

- Nu får jeg en sportspige. Det er noget helt andet, end jeg har været vant til de sidste to omgange, så det er rigtigt spændende, lyder det fra en begejstret Michael Olesen. Han skal danse med taekwondokæmperen og Miss Danmark vinderen, Lisa Lents, når Vild med dans går i luften 18. september.

- Kemien var der med det samme. Vi har fælles humor, og det er enormt vigtigt, lyder det fra den professioenlle danser, der har mødt sin nye dansepartner enkelt gang.

- Vi skal først i gang med at øve nu, men vi har mødt hinanden, og det var rigtig fint. Det er så hårdt og krævende at være med i Vild med dans, så det er vigtigt, man kan grine sammen. Det er til gengæld også skønt og alt sliddet værd, og jeg glæder mig rigtig meget, fortæller Michael Olesen. I sidste sæson dansede han med skuespiller Anne-Grethe Bjarup Riis, og sæsonen før dansede han med Anne Louise Hassing.

Om Lisa Lents har talemnt for at danse, kan Michael Olesen ikke vurdere endnu.

- Men eftersom hun er en sportspige, kan man vel godt forvente, at hun er smidig.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden