Lisa Lents skal være landstræner

Foto: Birger Storm
Den tidligere "Vild med dans"-deltager er meget beæret over, at hun sammen med sin søster skal stå i spidsen for det islandske landshold i taekwondo.

Lisa Lents er blevet assisterende landstræner for Island i taekwondo og hendes søster, Edina Lents, er blevet landstræner.

-  Det er jo kæmpe stort, fortæller Lisa Lents og fortsættter: 

- Det er en stor ære at skulle stå i spidsen for det islandske landshold. Jeg har undervist siden jeg var 12 år gammel, og det her, har altid været en stor ambition for mig! Jeg havde ikke troet, at det ville ske i en alder af 27 år, men efter mange år som udøver på landsholdsniveau, elitetræner og international dommer, føler jeg mig godt klædt på til opgaven.

Søstrene Edina og Lisa Lents har høstet stor succes som udøvere på det danske taekwondo-landshold med titler som Europamestre, Nordiske Mestre, mange flere dobbelte danske mestre mm. De har ligeledes markeret sig som elitetrænere i klubber rundt omkring i Danmark, samt trænere for det danske talentudviklingshold. Begge er i øvrigt uddannet WTF Internationale dommere, som giver licens til at dømme VM & EM. Edina Lents var dommer til EM i Spanien og VM 2013 på Bali sidste år, som den første danske kvinde i historien. 

Søstrenes præstationer er noget der er blevet lagt mærke til uden for landets grænser, og Lisas søster,  Edina Lents, er glæder sig til at komme igang med jobbet som landstræner.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang med udviklingsarbejdet og ser frem til et nyt internationalt samarbejde. Der er tale om et projekt, hvor den nationale standart skal løftes op på et konkurrencedygtigt niveau og indebærer bl.a. opbygning, udvikling, ledelse af elite og ikke mindst fundraising. Der er stor opbakning fra forbundets side, og jeg har en super kompetent samarbejdspartner med mig i projektet. Jeg har derfor stor tiltro til, at vi sammen kan gøre en positiv forskel, siger Edina Lents. 

De to søstre har underskrevet en 2-årig kontrakt, som betyder at de går en travl tid i møde med mange rejser til Island.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden