Torsdag, 5. december 2019 - af Niels Burgos

Lisbet Dahl skal være med i Rita

Mille Dinesen, Lisbet Dahl

Mille Dinesen, Lisbet Dahl

Foto: Jesper Sunesen og Per Arnesen/TV 2
Femte sæson af Rita er færdig. Og der er overraskelser på vej.

Efter fire sæsoner som lærer i en kommunal folkeskole er der store forandringer på vej for 45-årige Mille Dinesen, der spiller titelrollen i TV 2's serie "Rita". Hun har hidtil ikke altid haft lige nemt ved at indordne sig under folkeskolens regler og bureaukrati, så sammen med kollegaen Hjørdis, spillet af Lise Basstrup, smøger hun ærmerne op og starter sig egen lilleskole. Hjemme hos sig selv.  Her kan hun designe sin egen skole helt fra bunden, men det er ikke så nemt og rosenrødt, som det lyder. Ikke mindst samarbejdet med Hjørdis slår gnister.

 

Gensyn og nye ansigter

Den nye sæson, der har premiere i starten af 2020,  byder på gensyn med bl.a. Rasmus (Carsten Bjørnlund), Helle (Ellen Hillingsø), Ritas søn, Jeppe (Nikolaj Groth) og Jeppes far (Peter Gantzler). 

Men der er også nye ansigter med i serien. Blandt andet kan vi glæde os til at se Lisbet Dahl og Søs Egelind dukke op i handlingen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Succes i hele verden

"Rita" er ikke kun blevet en succes hos de danske tv-seere. Folk over hele verden elsker den kontroversielle danske skolelærer - ikke mindst efter serien kan ses på den store internationale streamingstjeneste Netflix.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden