Torsdag, 12. januar 2023 - af Laura Dalgård Hansen

Lisbeth fra Årgang 20 ærgrer sig over første afsnit

Christian og Lisbeth
Christian og Lisbeth
Foto: Søren Jul Lamberth
Torsdag aften er der sæsonpremiere på "Årgang 20", og Lisbeth Vernsted-Fabricius ærgrer sig over, at hendes skønhedsoperationer fylder så meget i programmet.

Torsdag aften er der sæsonpremiere på sæson 3 af ”Årgang 20”, og her er det igen tid til at se, hvordan det er gået de fire familier i årets løb.

Meget er sket hos Lisbeth og Christian, der er flyttet fra Espergærde til Ålsgårde med deres tre børn, og det kommer man også til at se senere i sæsonen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For meget fokus på Lisbeth

Men i det første afsnit er fokus meget på de skønhedsoperationer, som Lisbeth fik lavet i begyndelsen af 2022, og til BILLED-BLADET fortæller hun, at hun er lidt ærgerlig over, at det fylder så meget i programmet.

- Det er svært, for vi vælger ikke, hvad der skal med i programmerne. Da jeg så, der var et afsnit nærmest kun med mig, vidste jeg folk ville reagere på det, og at jeg nok ville få nogle høvl for det, og det har jeg også fået, fortæller Lisbeth, der har fået kommentarer om, at hun bare er med i programmet for at blive kendt.

- Men det er ikke os, der vælger, hvad der skal med. Jeg glæder mig til, der kommer flere afsnit ud, hvor det også handler om Christian og børnene, så det bliver lidt mere familiært, end at jeg har fået skønhedsoperationer, for jeg synes, det fylder meget, i forhold til hvor lidt det fylder hos mig, forklarer ”Årgang 20”-moren, der godt var klar over, at skønhedsoperationerne ville komme til at spille en rolle i programmet - bare ikke, at den ville blive så stor i første afsnit.

- Men jeg tænkte også, at det jo er dem (produktionsselskabet, red.), der har forstand på det. Efterfølgende har jeg tænkt, at der måske var noget andet, som det havde været vigtigere at få med. Det vil jeg nok tænke over til næste sæson, fortæller Lisbeth, der ser frem til, at alle de fire afsnit kommer ud, hvor man også kommer til at se en masse til resten af familien.

Første afsnit i den nye sæson af ”Årgang 20” har været tilgængeligt på TV 2 Play siden torsdag 5. januar, og mange har derfor også set afsnittet, før det bliver sendt på tv torsdag 12. januar. Det har også betydet, at Lisbeth allerede har fået en del reaktioner på det, der sker i afsnittet.

Lisbeth og Christian med deres tre børn. 
Lisbeth og Christian med deres tre børn. 
Foto: Mikkel Faurholt/TV 2

- Folk siger, at jeg ikke trænger til en fedtsugning. De aner ikke, hvordan jeg har det med min krop, og hvis det er det, jeg har lyst til, må folk tænke, hvad de vil. Jeg tror, mange bliver forargede. Jeg råber højt om det, for jeg synes, det er meget tabubelagt at få skønhedsoperationer. Ligesom med min angst råber jeg højt om det, og det kan godt provokere nogen. Det er fint nok, de har en anden holdning, men at svine folk til er langt ude, siger Lisbeth og fortsætter:

- Inden jeg fik en fedtsugning, havde jeg tabt 12 kilo, men jeg kunne ikke komme af med fedtet på mine lår. Jeg syntes, min krop var asymmetrisk, så jeg valgte at få en fedtsugning. Jeg er rigtig glad for det, og jeg vil ikke være flov over det, fastslår hun.

Sådan svarer redaktøren

BILLED-BLADET har modtaget følgende reaktion fra Nikolaj Daugbjerg, der er redaktør på Årgang 20:

"Hele ideen med ‘Årgang 20’ er at vise et ufiltreret og ærligt billede af fire familiers liv i det moderne Danmark, som vi kan spejle os i, reflektere over og diskutere med hinanden. Vi er altid i tæt dialog med familierne om programindholdet, da vi ved, at det er sårbart at vise sit liv på tv. Det gælder også klippene fra de skønhedsindgreb, Lisbeth får lavet, som hun selvfølgelig har set på forhånd.

Skønhedsindgrebene er en dybt personlig og betydningsfuld beslutning, Lisbeth har taget. ’Årgang 20’ er netop sat i verden for at vise, at der er forskellige måder at leve på som ung børnefamilie. At vi prioriterer forskelligt og træffer forskellige valg. Derfor synes vi, det er relevant at belyse Lisbeths beslutning i serien.
 
Det kræver et enormt mod at dele sit livs beslutninger med resten af Danmark. Derfor er det både ærgerligt og ubegribeligt, når det resulterer i ukonstruktive hadbeskeder frem for, at vi prøver at forstå hinanden og tale sammen."

Man kan se nye afsnit af ”Årgang 20” hver torsdag på TV 2 og TV 2 Play.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden