Onsdag, 31. juli 2013 — af Hanne Rask

Lisbeth Østergaard: Hårdt at starte arbejde efter ferien

Lisbeth Østergaard
Lisbeth Østergaard
Foto: AOP
Lisbeth Østergaard har været så afslappet på sin ferie, at hun glemte koden til sit arbejdslogin.

Det kan være lidt at en udfordring at skulle starte på arbejde igen efter ferien, og ikke mindst når ferien har stået på masser af hygge med musik og rosévin, og så… pludselig skal man op om morgenen. Og for Lisbeth Østergaards vedkommende allerede kl. 04.00.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I Metroxpress fortæller Go´Morgenværten, at hun har haft en hel måneds ferie, og hun har nået alt fra en tur syd på over et Le Mans-event i Herning, til en smuttur med Oslo-båden og derfra hjem til daglige indtag af jordbær og rosé samt fri adgang til pool og sol hos gode venner i det danske sommervejr.

LÆS OGSÅ:

- Jeg boede hos et par venner i Nordsjælland, hvor jeg fik mit eget værelse, og så stod den ellers på sol og badning hver dag, fortæller den 33-årige singlepigen, der har været yderst tilfreds med sin lange ferie, der endte med at være så lang, at hun havde glemt kodeordet til mit arbejdslogin, da hun igen mødte på job.

- Det siger lidt om, hvor meget jeg har formået at koble af, og det har godt nok været en hård omgang at komme i gang igen, fortæller hun, der allerede på tredjedagen havde en 17 timer lang arbejdsdag. Det giver heldigvis også et par fridage, og dem bruge Lisbeth så igen på, ja, sol og sommer.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden