5. mar. 2015
Af af Helle Skram de Fries

Lisbeth Østergaard kommer højgravid til BILLED-BLADETs TV-GULD-fest

Lisbeth Østergaard og Lasse Spangenberg
Lisbeth Østergaard og Lasse Spangenberg.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Den højgravide TV-vært Lisbeth Østergaard har besøgt kjoledesigner Lasse Spangenberg for at blive klar til BILLED-BLADETs store gallafest, hvor hun er nomineret til årets TV-vært.

Selv om Lisbeth Østergaard har termin sidst i marts, har hun meldt sin ankomst til BILLED-BLADETs store TV-GULD-fest den 13. marts på Hotel d'Angleterre i København.

Hun er nomineret som årets TV-vært i kategorien Årets kvindelige underholdningsvært - og højgravid eller ej, så skal hun naturligvis have en smuk gallakjole på.

Kjole med stræk-stof

Det er designeren Lasse Spangenberg, der står bag kreationen, og han har brugt strækstof til den flotte gallakjole.

- For at få mulighed for at fremhæve Lisbeths flotte mave, siger Lasse Spangenberg, der har mere end travlt med at lave kjoler til mange af de kvinder, der skal til TV-GULD-fest.

Lisbeth Østergaards kjole bliver lang med mange, flotte draperinger og glimmer, og ja, hun skal også op på høje hæle.

LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til dette års GULD-FEST

Lisbeth Østergaard glæder sig

- Ja, ikke de helt høje, men lidt hæl er der da på, siger Lisbeth Østergaard, der glæder sig meget til at komme i gallatøjet, til BILLED-BLADET.

Både 34-årige Lisbeth Østergaard, der har termin sidst i marts, og hendes et år ældre kæreste, Ralf Christensen, der arbejder som leder på en sikret institution, kan næsten ikke vente til deres lille søn kommer til verden.

- Det bliver da dejligt at komme til fest, selv om jeg må nøjes med at drikke alkoholfrit, men bagefter, SÅ må babyen gerne komme ud. Jeg har det fint, men begynder at være lidt tung og har lidt svært ved at sove ordentligt om natten, siger hun til BILLED-BLADET.

SE BILLEDERNE: Gravide Lisbeth Østergaard går i Demi Moores fodspor.

Fødsel er før begyndt til GULD-GALLA

Hvis fødslen skulle gå i gang under TV-GULD-festen, vil det i øvrigt ikke være første gang, at en kvinde får veer midt i det hele.

Mens duoen Hej Matematik optrådte på scenen til BILLED-BLADETs GULD-fest i 2009, fik Jens Blauenfeldts daværende kæreste Helle Slejborg pludselig så stærke veer, at parret måtte haste hjem.

Knap var de kommet inden for døren, før vandet gik, og mindre end et døgn efter, at parret stod på den røde løber ved festen, kom deres lille datter til verden.

Læs mere om: