Lisbeth Østergaard: Mine øjenbryn er tatoverede

Lisbeth Østergaard.

Lisbeth Østergaard.

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV-værten har ti tatoveringer - og hun har bestemt ikke fået den sidste.

Lisbeth Østergaard er piercet i navlen og kendt for sine mange tatoveringer. TV-værten har ti af slagsen, og to af dem er ret usædvanlige. Hun har fået sine øjenbryn tatoveret:

- Det er så godt lavet, og jeg er superglad for det. Mine øjenbryn er så lyse, at jeg ser helt udvisket ud, og jeg skulle hele tiden have dem farvet før. Hende, som har tatoveret dem, har tegnet små naturtro hår, og det er genialt. Når det bare er streger, bliver det enten tykke skovsnegle eller helt tynde stripperøjenbryn, men det her ser helt naturligt ud, fortæller Lisbeth til Helse.

Angst for nåle

Hun fik sin første tatovering som 18-årig, og siden har den fået selskab af adskillige farvestrålende tusser. Reaktionerne fra omverdenen er Lisbeth Østergaard ligeglad med.

- Der er nogle, som har sagt ”tror du ikke, det ser mærkeligt ud, når du kommer ned i børnehaven og henter dine børnebørn?” Men nej, det tror jeg ikke, for til den tid har alle bedstemødrene tatoveringer, siger hun.

Pudsigt nok har Lisbeth Østergaard nåleangst - men det afholder hende ikke fra at drømme om flere tatoveringer.

- Hvis jeg skulle være så heldig at få nogle børn engang, skal der også være plads til deres navne. Og jeg har da et lår fri. Nå nej… Ryggen! Ryggen er der stadig plads på, og mine børn skal have lange navne! ler Lisbeth i magasinet.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden