Lisbeth Østergaard: Søvnmangel gør mig gnaven

Søvn er vigtigt for Lisbeth Østergaard - også selv om hun skal stå op kl. 03.20

Søvn er vigtigt for Lisbeth Østergaard - også selv om hun skal stå op kl. 03.20

Foto: All Over
- Det slider sindssygt hårdt på kroppen at stå op midt om natten, siger morgen-TV værten

34-årige Lisbeth Østergaard smiler morgenglad til seerne som vært i TV 2's "Go'morgen Danmark". Men hvis hun ikke har fået sovet nok natten før, er det ren facade. Så skal man passe voldsomt på, hvis man er i nærheden af Lisbeth - ikke mindst hvis man er en kanelsnegl eller en slikskål!

- Hvis jeg ikke sover nok, er jeg allerede bagud, når jeg møder. Jeg er gnaven, føler mig stresset og har ikke noget overskud. Når jeg har søvnmangel, er det ligesom at have tømmermænd, røber Lisbeth i magasinet Move.

Og hvis den er gal med søvnbalancen, kan hun mærke det i samme øjeblik, hun møder på arbejdet.

- Det er svært at sige fra, når de duftende, nybagte kanelsnegle fra Lagkagehuset og croissanter fra 7-Eleven kalder på mig, for jeg har jo fortjent det, fordi jeg er stået tidligt op. Der er altid morgenbord på redaktionen, og selv om der også er skyr og frugt, er det ikke det, jeg har lyst til. Hvis der i løbet af dagen kommer slikskåle frem, kan du tro, jeg ved, hvor slikket gemmer sig, fortæller Lisbeth.

TV-værten erkender, at hun får dårlig samvittighed på de dage, hvor hun falder for meget i med det søde og det fede.

Vækkeuret ringer hjemme hos Lisbeth kl. 03.20 fire dage om ugen, og heldigvis får hun søvn nok langt de fleste nætter.

- Jeg er blevet "nazi" med min søvn, ellers kan jeg ikke holde til det arbejde, jeg har. Det slider sinddsygt hårdt på kroppen at stå op midt om natten, siger Lisbeth Østergaard til Move.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden