3. apr. 2016
Af af Helle Skram De Fries

Lisbeth Østergaard trampede for den gode sag

Lisbeth Østergaard, Pia Allerslev og Eskild Ebbesen
Lisbeth Østergaard, Pia Allerslev og Eskild Ebbesen
Foto:Privat
TV-værten Lisbeth Østergaard trådte i pedalerne til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Lørdag den 2. april trådte Lisbeth Østergaard til – helt bogstaveligt. Sammen med en masse andre hoppede hun nemlig op på en spinningcykel i ”Welcome Fitness & Spa” og trampede i pedalerne for at støtte Kræftens Bekæmpelse.

- De ringede og spurgte, om jeg - som ambassadør - ville cykle en time for den gode sag. Jeg svarede, at jeg da gerne tog to timer, fortæller Lisbeth Østergaard.

LÆS MERE: Lisbeth Østergaard stopper på Go'Aften Danmark

En hård omgang

- Det var faktisk hårdt, for jeg er ikke sådan i træning med spinning, indrømmer Lisbeth Østergaard, der ellers ynder kaster sig ud i ekstrem sport.

Flere forskellige firmaer sponsorerede cyklerne – blandt andre TDC, Dell, New Wave, Jyske Bank, Team Danmark og Cycling Planet.

Lisbeth Østergaard blev efter de to timer afløst af børne-og ungdomsborgmester i København Pia Allerslev, der efterfølgende blev erstattet af roeren og tre gange OL-guldvinder Eskild Ebbesen.

Med i Vild med dans

Fælles for de tre personer på det cykelhold er, at de alle har deltaget i ”Vild med dans”. Lisbeth Østergaard i 2007 sammen med Thomas Evers Poulsen, Eskild Ebbesen i 2005 sammen med Marianne Eihilt og Pia Allerslev i 2011 sammen med Michael Olesen.

”Træd til" –arrangementet fik samlet trampet 100.000 kroner ind til Kræftens Bekæmpelse.

- Det er rigtig dejligt, lyder det fra Lisbeth Østergaard, der stadig er på barsel med sin lille søn Viggo, som fyldte et år for tre uger siden.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Læs mere om: