30. jul. 2018
Af Laura Dalgård Hansen

Lise Baastrup med i ny komedieserie

Lise Baastrup
Foto: Jeppe Michael Jensen
Lise Baastrup spiller sammen med blandt andre David Owe og Stephania Potalivo i den nye komedieserie "Løbeklubben".

En række af Danmarks dygtige skuespillere er med i den nye danske komedieserie ”Løbeklubben”, som man kan følge på TV 2 Play.

Serien udspiller sig i en løbeklub, som den lidt overvægtige Henriette (Lise Baastrup) har meldt sig ind i. Hun vil gerne løbe DHL-stafet med sin arbejdsplads og ikke mindst gøre et godt indtryk på sin chef.

Henriette eksploderer en gang imellem

- Hun er typen, der er vant til at bide tingene i sig – fra voksenmobning på jobbet til folk, hun ikke kender, der springer hende over i køen. Hendes vrede kommer til gengæld til udtryk, når hun en gang imellem eksploderer og lader sine ophobede frustrationer gå ud over uskyldige, fortæller TV 2 om Lise Baastrups karakter, Henriette.

I løbeklubben får Lise Baastrups karakter selskab af blandt andre David Owe. Han spiller Patrick, som går utrolig meget op i sin træning og sin krop. Også hans kæreste, Lærke, som bliver spillet af Stephania Potalivo, er med i løbeklubben.

Fra mandag til fredag i denne uge kan man på TV 2 play se et nyt afsnit af "Løbeklubben" hver dag. Der er fem afsnit i alt.

Lise Baastrup
Foto: TV 2

Henriette har sat sig for at begynde at løbetræne og må have alt det rigtige udstyr.

David Owe
Foto: TV 2

David Owes karakter, Patrick, har fuldstændig styr på alt, der har med træning at gøre.

Stephania Potalivo og Lise Baastrup
Foto: TV 2

Lærke er helt vild med at poste billeder på de sociale medier. Hun spilles af Stephania Potalivo.

Læs mere om: