Onsdag, 4. januar 2023 - af Majken Munk

Lise Nørgaard stiller op til Det sidste ord: Nu reagerer TV 2

Lise Nørgaard
Lise Nørgaard
Foto: Jeppe Michael Jensen
TV 2 kan onsdag afsløre, at portrætprogrammet ”Det sidste ord” med Lise Nørgaard sendes. Det betyder alverden for kanalen, at hun har valgt at stille op.

Onsdag kan TV 2 afsløre, at der kommer et afsnit af portrætprogrammet ”Det sidste ord” med Lise Nørgaard, der gik bort den. 1. januar 2023.

Hun er blandt andre store danske personligheder blevet interviewet om sit liv til programmet af Mikael Berthelsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu reagerer TV 2 på, at Lise Nørgaard har ønsket at stille op.

Præmissen for ”Det sidste ord” er, at Mikael Berthelsen har interviewet en række store danskere, men ingen ved, hvor mange og hvem de er. For de interviews vises først, når de er døde.

Råmaterialet opbevares på Det Kongelige Bibliotek, og først 20 år efter personens død kan bibliotekets brugere få adgang til dem.

Materialet klippes til et tv-program af cirka en times længde, som i Lise Nørgaards tilfælde sendes søndag den 8. januar klokken 20.00 på TV 2.

For TV 2 har det stor betydning, at Lise Nørgaard har sagt ja til at lade sig interviewe.

- Med Lise Nørgaard har Danmark mistet en af sine helt store personligheder. Som få har hun præget sit land og fortalt danskerne stærke, underfundige, levende og underholdende historier i bøger, aviser, film og tv. På TV 2 er vi stolte af, at hun også ville fortælle sin egen historie om, hvad livet har bragt hende af store øjeblikke, glæder, kærlighed og sorger i ”Det sidste ord”. TV 2’s ambition er at samle danskerne om de store øjeblikke. Lise Nørgaards farvel til os alle sammen er ét af dem, fortæller faktachef på TV 2 Thomas Breinholt i en pressemeddelelse fra kanalen.

Lise Nørgaard er med i "Det sidste ord", som sendes på TV 2 klokken 20.00 søndag den 8. januar. 
Foto: Foto: Simson&Zartov/TV 2

Tidligere har kanalen sendt ”Det sidste ord” med Bent Fabricius-Bjerre, Uffe Ellemann-Jensen og Povl Dissing.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden