Mandag, 19. april 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Louie fra Årgang 20 indlagt igen

Maria, Daniel og Louie
Maria, Daniel og Louie
Foto: Gregers Overvad
Maria og Daniel fra "Årgang 20" har været meget på hospitalet de seneste dage, fordi sønnen Louie har været syg.

Sidste år blev Maria og Daniel fra "Årgang 20" forældre for første gang, da de fik sønnen Louie.

Men desværre nåede de kun at være hjemme i få dage, før de måtte tilbage på sygehuset. Her viste det sig, at Louie er født med en nyresygdom.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han har fået medicin og haft det godt i lang tid, men i sidste uge blev Louie syg igen. Derfor har familien tilbragt meget tid på sygehuset de seneste dage. 

- Louie har haft det rigtig dårligt et stykke tid, og vi har været meget inde og ude af hospitalet. Han har kastet meget op og været sløj, synes vi. Torsdag aften var det så voldsomt, så vi tog på hospitalet igen, og de tog ham ind til observation, fordi han havde kastet op så længe, fortæller Maria og fortsætter:

- De fandt ud af, at han var mega dehydredret, og at hans blodprøver ikke var gode. Han blev ved med at være dehydreret, så vi havde to overnatninger på sygehuset.

Familien kunne herefter tage hjem igen, men søndag var de igen til tjek inde på sygehuset. Louie havde fået det bedre, men lægerne kunne ikke forstå, at han havde kastet op så længe.

De mistænker, at det måske har noget med hans medicin at gøre, og det skal nu undersøges nærmere, om han skal operes.

- Jeg er lidt chokeret over det og kan ikke lige forstå det hele, men det er også rart, at der endelig bliver gjort noget, lyder det fra Maria.

Ikke desto mindre har Louie nu fået det bedre, og familien er hjemme fra hospitalet.

- Han har været rigtig glad og okay de sidste par dage. Man har ikke kunnet mærke på ham, at han har været så dehydreret. Han bliver mere og mere livlig nu, så det er dejligt, fortæller Maria.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden