7. sep. 2012
Af af Preben Petersen

Louise Spellerberg fik flot Vild med dans-start

Louise Svalastog Spellerberg
Louise Svalastog Spellerberg og Mads Vad
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Louise Svalastog Spellerberg dansede en drømmevals med Mads Vad for øjnene af den halve nation.

Den niende sæson af "Vild med dans" fik en flot start med flere flotte dansepræstationer af de nye kendis-medvirkende. Dommerpanelet, som igen består af Britt Bendixen, Jens Werner, Anne Laxholm og Nikolaj Hübbe, var behørigt imponeret.

Tydeligst i hukommelsen frem til næste fredag, hvor anden halvdel af deltagerne kommer i aktion, står håndboldpigen Louise Svalastog Spellerberg, der virkelig klædte høje Mads Vad i deres elegante vals.

Flest points fik dog skuespilleren Louise Mieritz, der også klarede sig rigtig flot i sin cha cha cha med Silas Holst trods en muskelskade i siden.

Det er værd at bemærke, at de to Louiser har gennemrutinerede dansepartnere med et særligt talent for at tilpasse koreografierne meget fint til deres partnere. Det kommer man traditionelt langt med i "Vild med dans".

Den, der umiddelbart slap mindst heldigt fra premieren, var den storcharmerende sanger Rasmus Nøhr, der dansede vals med Karina Frimodt. Parret havde dog glæde af, at ingen blev stemt ud. Den øvelse bliver først aktuel på næste fredag.

Læs mere om: