2. nov. 2012
Af af Preben Petersen

Louise Spellerberg nåede ikke Vild med dans-finalen

Louise Svalastog Spellerberg og Mads Vad
Louise Svalastog Spellerberg og Mads Vad
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Håndboldpigen ville så gerne, men magtede ikke at overvinde de sidste, dygtige konkurrenter.

De fire "Vild med dans"-dommere var lige ved at falde over hinanden af begejstring, da semifinalen i niende sæson gik i gang, og man sad foran skærmen og frygtede, at de ville søge om tilladelse til at sprænge skalaen efter at de to første par havde danset. Det var Joakim Ingversen og Claudia Rex, der dansede rumba, og Louise Mieritz og Silas Holst, der dansede jive. Louise og Silas fik fire ti-taller på trods af, at Louises sko sad fast i hendes nederdel undervejs.

Pointfesten kom dog lidt ned på jorden igen, da Louise Spellerberg og Mads Vad dansede argentinsk tango. Tre dommere var helt nede på otte, mens Nikolaj Hübbe var helt forblændet af håndboldpigens sex-appeal og festede videre med sit tital.

Derefter dansede alle tre par wienervals, og så fortsatte pointfesten ellers for fulde gardiner... indtil Louise Spellerberg og Mads Vad endnu en gang fik lagt en dæmper på gemytterne. De to første par boltrede sig i seks titaller og to nitaller, mens Louise og Mads måtte nøjes med aftenens første ét-cifrede parade.

Dermed stod Joakim Ingversen og Claudia Rex helt lige med Louise Mieritz og Silas Holst med hver 78 points ud af 80 mulige, mens Louise Spellerberg og Mads Vad måtte bede til de højere magter - og seernes vilje til at SMS'e - med 67 points.

Bønner og håb var imidlertid ikke nok. Louise Spellerberg og Mads Vad røg ud af "Vild med dans".

- Jeg er bevæget. Øv, jeg ville så gerne have været i finalen. Men jeg er også stolt, sagde Louise Spellerberg efter at være blevet stemt ud.

Finalen står på fredag mellem Joakim Ingversen og Claudia Rex og Louise Mieritz og Silas Holst.

Læs mere om: