Louise Wolff: Det bliver nemt kedeligt, hvis man er perfekt

Louise Wolff klar til Go'morgen Danmark.

Louise Wolff klar til Go'morgen Danmark.

All Over Press
Go’morgen Danmark-debutanten Louise Wolff er sikker på, at hun nok skal begå fejl på skærmen, men så er det vigtigste, at man kan grine af sig selv, mener hun.

Louise Wolff, der har erfaring med alt fra store events som Melodi Grand Prix, DR’s jubilæumsshow og Danmarksindsamlingen til den daglige værtstjans på Aftenshowet og det ugentlige program ”Sporløs”, er en populær vært, hvilket prisen som Årets Underholdningsvært til BILLED-BLADETs TV-GULD også vidner om.

Louise Wolff har endda vundet den to gange.

LÆS MERE: Louise Wolff: Vigtigere at have det sjovt end at være perfekt

Louise Wolff klar til at fejle på skærmen

Mandag morgen fik Louise Wolff debut som vært på Go’morgen Danmark på TV 2.

Og selvom hun har masser af erfaring med live-TV, kan det næsten ikke undgås, at hun laver fejl på skærmen, fortæller Louise Wolff.

Specielt ikke, fordi hun har skiftet fra DR til konkurrenterne hos TV 2.

- Der er jo nogle ting, der er indgroede efterhånden, og det kan sagtens ske, at jeg kommer til at sige noget forkert, siger Louise Wolff til tv2.dk og fortsætter:

- Men noget af det, jeg har lært gennem årene, er, at folk godt kan lide, når man laver fejl. Det bliver nemt kedeligt, hvis man er perfekt. Laver man fejl, skal man huske på, at folk sidder derhjemme og griner lidt med, og så gælder det om også at have overskud til at kunne grine af sig selv.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden