Mandag, 16. marts 2020 - af Liz Rørsig

Louise Wolff: Det glæder jeg mig til i min barselsorlov

Louise Wolff
Louise Wolff.
Foto: Søren Lamberth
”Go’morgen Danmark”-værten Louise Wolff skal føde sit andet barn om en måneds tid og ser i mellemtiden frem til at ordne praktiske ting og forkæle sig selv.

TV 2’s morgenvært Louise Wolff er gået på barselsorlov og glæder sig til at blive mor til barn nummer to - en lille pige. I forvejen har hun og kæresten, Jonas Bøgh, datteren Billie. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hyggelige gøremål

- Jeg har en god måneds tid, inden jeg skal føde – altså, hvornår véd man jo aldrig helt – men i princippet har jeg lidt tid til at ordne praktiske ting derhjemme, fortæller Louise Wolff til BILLED-BLADET. TV 2-værten ser også frem til at forkæle sig selv og lave hyggelige ting. 

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Ny verden inden længe

- Jeg er ikke typen, der ligger på sofaen hele dagen – jeg kan sagtens finde ud af det og synes, det er dejligt - men jeg har det heldigvis fysisk rigtigt godt. Jeg véd jo, at det er en ny verden, som venter lige om lidt. Derfor er det skønt at have en måned til rådighed for sig selv, siger Louise Wolff. Hun regner med at være væk et lille års tid fra ”Go’morgen Danmark”, og hendes vikar bliver TV 2 News-værten Janni Pedersen.  

Læs hele interviewet med Louise Wolff i BILLED-BLADET nr. 11, der er på gaden fra torsdag den 12. marts 2020. 

Louise Wolff
Gravide Louise Wolff.
Foto: Søren Lamberth
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden