Torsdag, 28. januar 2016 — af Malan Joensen

Louise Wolff i spidsen for Oscar-natten på TV 2

Hanne Juul/BILLED-BLADET
TV-vært Louise Wolff skal guide seerne igennem den legendariske prisuddeling.

Samtidig med at den 28. februar går på hæld i Danmark, går stjernerne i en lind strøm op ad den røde løber ved Dolby Theatre i Los Angeles og ind til Oscaruddelingen.

Det stort anlagte show kan følges på TV 2, og til at guide TV-seerne igennem har man sørget for et solidt hold med TV-vært Louise Wolff i spidsen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Sammen med filmanmelder Ann Lind Andersen fra "Go' Morgen Danmark", modeeksperterne Jesper Høvring og Uffe Buchard samt instruktør Nikolaj Tarp og skuespillerinde Ellen Hillingsø skal Louise Wolff sørge for, at de danske seere er godt klædt på til at få det bedste ud af showet.

LÆS MERE: Alle artikler om Louise Wolff

Fra klokken 23.15 til 6.30 næste morgen kan man følge med på TV 2, og Louise Wolff har en plan klar for, hvordan hun skal holde sig vågen:

- Jeg tror, jeg forkæler mig selv med en rigtig lang middagslur den dag, og så sker der jo heldigvis ret meget i sådan en direkte udsendelse, så forhåbentlig bliver der ikke tid til at blive træt. Og heldigvis stiger spændingen jo, som natten skrider frem, og priserne skal uddeles, så mon ikke min nysgerrighed alene kan holde mig vågen, siger Louise Wolff, der glæder sig rigtig meget.

For danske seere bliver det især spændende, når vinderne af kategorierne "Bedste ikke-engelsksprogede film" og "Bedste dokumentarfilm", hvor henholdsvis Tobias Lindholms drama "Krigen" og Joshua Oppenheimers danskproducerede "The Look of Silence" er blandt de nominerede.

Louise Wolff: Nej tak til gyser

Louise Wolff er selv glad for at se film, og hun fremhæver især "Mad Max: Fury Road", der er blandt årets højdespringere med 10 nomineringer, som en god filmoplevelse:

- Den var totalt mindblowing! Jeg tror ikke, jeg har set noget så visuelt stimulerende og samtidig helt tosset i lang tid, fortæller Louise Wolff.

Skal man gøre sig håb om at få TV-værten hevet med i biografen, er der især én genre, man ikke skal købe billetter til:

- Jeg ser det meste på nær gysere - jeg gider ikke det der med at sidde og hoppe i sædet med popcorn rundt om ørerne. Men et godt drama eller en science fiction-film kan man være sikker på, at jeg gerne vil med ind at se.

Louise Wolff behøver dog ikke altid selskab i biografsalen:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden