Torsdag, 30. september 2021 - af Karina Didriksen

Louise Wolff og Natasja Crone: Ny værtsduo på en vigtig aften

Louise Wolff og Natasja Crone.
Louise Wolff og Natasja Crone. 
Foto: Hanne Juul
TV 2-værterne Louise Wolff og Natasja Crone skal stå i spidsen for det store indsamlingsshow ”Knæk Cancer Live”.

Louise Wolff og Natasja Crone er den nye værtsduo, når TV 2 og Kræftens Bekæmpelse for 10. gang går sammen om at afholde det store indsamlingsshow ”Knæk Cancer Live”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det velgørende show bliver sendt direkte på TV 2 lørdag den 30. oktober – i uge 43, som igen er den store Knæk Cancer-uge på TV 2.

Det er sjette gang for både Natasja Crone og Louise Wolff, at de skal være med til at styre ”Knæk Cancer Live”-showet, men det er første gang, at de står på scenen sammen som værtspar.

Alle oplever sygdommen

TV 2-værterne glæder sig til at støtte det gode formål og forhåbentligt samle en masse penge ind under ”Knæk Cancer Live”-showet.

- Jeg synes på alle måder, at lige præcis den her indsamling er vigtig. Jeg tror ikke, man kan møde nogen i det her land, som ikke har kræft inde på livet, siger 51-årige Natasja Crone til BILLED-BLADET og fortsætter:

- Vi oplever alle den sygdom, for hvis vi ikke selv bliver syge, så er det et familiemedlem eller en ven.

Louise Wolff og Natasja Crone holder her årets to nye Knæk Cancer-blomster. De kan købes der, hvor du køber BILLED-BLADET, fra mandag den 18. oktober. Prisen er 25 kr. pr. styk, og hele overskuddet fra salget går ubeskåret til Knæk Cancer.

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden