Onsdag, 10. januar 2018 — af Liz Rørsig

Louise Wolff om sit nye TV-job: Det er en drømmeopgave

Louise Wolff
Louise Wolff
Foto: Per Arnesen/ TV 2
TV-værten Louise Wolff er meget glad for sit nye job på DR1’s faste ugentlige kulturmagasin ”Gejst”, hvor hun i det første program følger Søren Malling på optagelser i Irland.

Den tidligere vært på ”Go’morgen Danmark” Louise Wolff er vendt tilbage til DR og det helt nye kulturmagasin ”Gejst” med premiere den 10. januar 2018. Da Louise fik tilbudt jobbet, kunne hun ikke sige nej til den spændende udfordring.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Ja, selv om det lyder som en kliché, så er det er en drømmeopgave for mig. Jeg har fået lov til at snuse lidt til de samme emner i ”Go’morgen Danmark” og tidligere i ”Aftenshowet”, men nu får jeg mulighed for at gå mere i dybden og bruge mere tid på de forskellige ting, fortæller Louise til BILLED-BLADET.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

På besøg hos Søren Malling

Det nye program handler om kultur, litteratur og musik og er afløseren for magasinet ”Penge”. Premiereprogrammet stiller skarpt på danske skuespillere, der klarer sig flot i udenlandske TV-serier. Søren Malling er én af dem, og Louise fulgte ham på optagelser i Irland til en ny TV-serie.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden