17. sep. 2016
Af Stine Ramlyng

Lykkelig Søren Fauli går videre i Vild med dans

Søren Fauli og Karina Frimodt
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Det var en både glad, lettet men også lidt trist Søren Fauli, der sammen med Karina Frimodt, fredag aften sendte årets første dansepar, designer Nicholas Nybro og partner Luise Crone Dons, ud af Vild med dans' 13. sæson.

Der var både nerver og spænding at ane hos Søren Fauli og Karina Frimodt inden sæsonens første omdans mod designer Nicholas Nybro og hans partner Luise Crone Dons.

- Vi er nervøse men klar, sådan lød ordene fra Fauli inden han og dansepartneren Karina Frimodt gik på gulvet i omdans mod designeren Nicholas Nybro og hans partner Luise Crone Dons.

LÆS OGSÅ: Søren Fauli knust efter Vild med dans premiere

Søren Fauli: Glad og trist på én gang

Desværre for designer Nicholas Nybro blev han og partneren vejet og fundet for let, og dermed blev de årets første par, der forlader Vild med dans 2016.

Efter afstemningen var det en lykkelig Søren Fauli BILLED-BLADET mødte - men på en og samme tid også en anelse trist.

- Jeg er super glad og lettet, men jeg har det ambivalent, for jeg er ked af det på de andres vegne. Men nu skal vi danse Jive næste gang, så nu spidser vi danseskoene, og jeg lover det bliver en sjov dans, siger Søren Fauli.

Nicholas Nybro: Èn af os skulle jo ryge hjem

Nicholas Nybro var fattet men tydeligt skuffet efter afstemningen:

- Sådan er det, én af os skulle jo ryge. Men jeg tager med mig videre, at jeg har mødt en masse forskellige mennesker, og jeg har fået mange nye input. Men det er megasyret, at det er stoppet før det næsten er begyndt.

Nicholas Nybro og Luise Crone Dons
En flot vals var desværre ikke nok til at sende den sympatiske designer Nicholas Nybro og dansepartner Luise Crone Dons videre i årets første omdans i Vild med dans 2016.
Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET

Hvem er dit favoritpar i Vild med dans 2016? Stem her.

Læs mere om: