Søndag, 8. juli 2018 - af af

Lykkelig vejrvært Andreas Nyholm: Bryllup og babylykke

Andreas Nyholm med sin kone Cecilie Anna Thornval og datteren Anna, 1½ år.
Andreas Nyholm med sin kone Cecilie Anna Thornval og datteren Anna, 1½ år.
Foto: Krestine Havemann
TV 2-vejrværten Andreas Nyholm og kæresten lyste af glæde, da de sidste weekend sagde ja til hinanden i Lyngby Kirke. En ekstra glæde er, at parret venter barn nummer to til nytår.

Det var ved et romantisk bryllup i Lyngby Kirke i Nordsjælland, at TV 2-vejrværten Andreas Nyholm, 35, sagde ja til sin Cecilie, 29, efter at have kendt hinanden i fem år. 

Udover den romantiske ceremoni kunne parret også glæde sig over en anden lykkelig begivenhed, nemlig at de venter barn nummer to til nytår.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ikke planlagt med barn nummer to

- Det var ikke helt planlagt med nummer to på dette tidspunkt, sagde Andreas med et smil, men nu kan parret og deres halvandet år gamle datter Anna glæde sig til en helt særlig nytårsgave. Cecilie har nemlig helt præcis termin 1. januar.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

- Heldigvis er jeg ikke træt og har ikke kvalme mere. Det værste er overstået sagde den smukke brud, der bar en brudekjole syet med franske blonder og ren silke. 

Efterfølgende fejrede parret bryllup med reception hjemme i haven for 100 gæster og efterfølgende middag for 55 gæster i Jægerhuset i Holte.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden