Lykkelig vejrvært Andreas Nyholm: Bryllup og babylykke

Andreas Nyholm med sin kone Cecilie Anna Thornval og datteren Anna, 1½ år.

Andreas Nyholm med sin kone Cecilie Anna Thornval og datteren Anna, 1½ år.

Foto: Krestine Havemann

TV 2-vejrværten Andreas Nyholm og kæresten lyste af glæde, da de sidste weekend sagde ja til hinanden i Lyngby Kirke. En ekstra glæde er, at parret venter barn nummer to til nytår.

Søndag, 8. juli 2018 - af Stine Ramlyng og Liz Rørsig

Det var ved et romantisk bryllup i Lyngby Kirke i Nordsjælland, at TV 2-vejrværten Andreas Nyholm, 35, sagde ja til sin Cecilie, 29, efter at have kendt hinanden i fem år. 

Udover den romantiske ceremoni kunne parret også glæde sig over en anden lykkelig begivenhed, nemlig at de venter barn nummer to til nytår.

Ikke planlagt med barn nummer to

- Det var ikke helt planlagt med nummer to på dette tidspunkt, sagde Andreas med et smil, men nu kan parret og deres halvandet år gamle datter Anna glæde sig til en helt særlig nytårsgave. Cecilie har nemlig helt præcis termin 1. januar.

Spar op til 47 % på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47 % på BILLED-BLADET
Klik her og læs hvordan!

- Heldigvis er jeg ikke træt og har ikke kvalme mere. Det værste er overstået sagde den smukke brud, der bar en brudekjole syet med franske blonder og ren silke. 

Efterfølgende fejrede parret bryllup med reception hjemme i haven for 100 gæster og efterfølgende middag for 55 gæster i Jægerhuset i Holte.