Lørdag, 16. november 2013 — af af Helle Skram de Fries

Mads Laudrup og Claudia Rex: Underligt at det er slut

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
De var skuffede, men fattede, da det stod klart, at seerne havde stemt Mads Laudrup og Claudia Rex ud af "Vild med dans".

-Det er ærgerligt, men der er jo ikke noget at gøre ved det. Og livet går jo videre.

Sådan lød den umiddelbare og skuffede kommentar fra Mads Laudrup, der trods alt formåede at smile, da han og Claudia Rex var sendt ud af "Vild med dans".

Ugen op til kvartfinalen var svær for parret, der måtte have Malene Østergaard på som trænings-stand-in for Claudia, der forstuvede sin ankel fredagen før.

Derfor var betingelserne ikke optimale, og parret havde kun trænet sammen to dage, ligesom Mads måtte lære den argentinske tango på bare én dag.

Claudia måtte desuden danse i flade sko på grund af sin skadede ankel, og de to danse var da heller ikke parrets bedste.

Næstdårligste karakterer

Det afspejlede sig da også i dommernes karakterer. Det populære par fik i begge danse samlet 33 point fra dommerne, hvilket var næstdårligt efter Allan Simonsen og Sofie Kruuse, der fik 13 for deres quickstep og 21 for deres argentinske tango.

Men ingen af de to ville give Claudias skade skylden.

- Vi ville da rigtig gerne have danset de sidste to programmer også, men når jeg kigger tilbage på de seneste tre måneder, har det været den største oplevelse nogensinde, fortalte Mads Laudrup og tilføjede:

-Men det er meget underligt, at vi ikke skal træne igen i overmorgen.

-Ja, men vi vil helt sikkert blive ved med at ses, forsikrede Claudia Rex.
 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden