Mads Mikkelsen hitter med ny reklame

Skuespilleren Mads Mikkelsen medvirker i endnu en reklamefilm.

Skuespilleren Mads Mikkelsen medvirker i endnu en reklamefilm.

Foto: Lars H. Laursen
Skuespilleren Mads Mikkelsen bruger endnu en gang sit talent i en reklamefilm, og denne gang er det for møbelkæde.
Den 50-årige skuespiller Mads Mikkelsen har gjort god figur i en lang række film både internationalt og herhjemme i Danmark.
 
Men for den brede danske befolkning er han også kendt for sin reklamefilm for rejseselskabet Star Tours.
 
Ifølge Berlingske kaster Mads Mikkelsen sig nu ud i endnu en reklametjans, og denne gang er det for møbelkæden BoConcept.
 
 

Reklamen har fået god vurdering

Denne reklamefilm med titlen "The Fight"  har allerede fået en ret god vurdering som nummer fem over februar måneds bedste eksempler på marketings-materiale på verdensplan.
 
Mads Mikkelsens nye reklamefilm er en ud af en serie på tre, der er instrueret af hans kollega Dejan Cukic.
 
 
 - Jeg nød virkelig at lave disse stunts . Jeg er fyldt 50, men jeg er i super form, og jeg synes det er så sjovt at lave ting som dette.  siger Mads Mikkelsen til boconcept.com om optagelserne i København. Mads blev guidet gennem de forskellige stunts af den professionelle stunt- koordinator Kimmo Rajala. Det var første gang, de to arbejdede sammen, og Kimmo var imponeret.  Til BoConcept siger han: - Mads er sådan en ukompliceret og nede-på-jorden person. Han er meget atletisk og ivrig efter at gøre sit arbejde 100%. Det var som at arbejde med en professionel stuntman. For mig var det et af de projekter, der var en sand fornøjelse at være med på.
 
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden