15. okt. 2015
Af af Liz Rørsig

Mads Vad blev fejret med morgenmad på sengen

Mads Vad blev fejret af sin Nana
- Jeg er glad for at blive 31. Jeg har fået en større ro, siger fødselsdagsbarnet Mads Vad.
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Mads Vad, der er professionel danser i ”Vild med dans”, fylder 31 år og blev fra morgenstunden fejret af kæresten, Nana.

- Tænk, så har det været overskyet i så mange dage, og nu skinner solen, jubler Mads Vad, da BILLED-BLADET fanger ham på telefonen for at ønske til lykke med fødselsdagen.

Den populære danser, der til daglig bor i Aarhus, fylder 31 år og er til morgen blevet fejret af kæresten Nana.

- Hun har været herovre siden i tirsdags og vækkede mig i morges med fødselsdagsgaver og morgenmad på hotellet. Og så står den på benhård træning med Søs Egelind. Hun var den, der skrev til mig blandt de første her til morgen for at ønske mig til lykke – kun overhalet af min far og mor, griner Mads, der har fået flotte whiskyglas af krystal af kæresten.

- Jeg sætter virkelig pris på et godt glas whisky. Det lyder lidt gammelmandsagtigt, men nu bliver jeg jo også 31!

LÆS MERE: Mads Vad: Søndag hygger jeg med kæresten

Mads Vad og Søs har opture

Træningen med Søs går rigtigt godt. Parret øver ihærdigt på quickstep.

- Nu kan man mærke, at Søs kender grundpakken i forhold til dans. Vi starter ikke fra nul mere, og det er rart. Vi har haft nogle opture i denne uge. Jeg træner Søs, som jeg træner mine elitedansere, og hun er elsker det, siger Mads med et stort smil.

Efter træningen med quickstep og prøver i studiet på Amager skal Mads Vad fejre fødselsdagen med forældrene, som kommer til København for at spise middag.

Læs mere om: