Mads Vad blev rørt til tårer over Vild med dans-finalen

Mads Vad.

Mads Vad.

Foto: Thomas Laursen
Vild med dans-stjernen Mads Vad blev dybt rørt, da han var tilbage i Forum Horsens for at deltage i finale-showet.

- Jeg er SÅ rørt, og jeg synes Jakob og Silas' sejr her i aften er helt unik. De har i denne sæson bevist, at dans er for alle. Det bliver jeg virkelig rørt over. Det trækker i tårerkanalerne, lød det fra en tydeligt bevæget Mads Vad, da BILLED-BLADET møder ham på gulvet efter det festlige "Vild med dans"-finaleshow i Forum Horsens.

 

Her var Mads Vad ën af de fire professionelle dansere, der var på gulvet sammen med Jakob Fauerby og Silas Holst i deres pasodoble.

Foto: Thomas Laursen

De øvrige tre var: Frederik Nonnemann, René Christensen og Martin Reichhardt.

- Det var så fedt, Jakob og Silas vandt Det var en vild oplevelse at danse med, og jeg er også meget rørt over at være tilbage her i Horsens - og møde min "Vild med dans"-familie. Det prikker virkelig til følelserne - jeg bliver sådan helt ...tja, altså - det betyder bare meget, lød det fra en Mads Vad, der dog godt kunne smile, selv om stemmen blev lidt grødet.

Sidste år dansede Mads Vad selv i finalen og blev nummer to sammen med Molly Blixt Egelind, mens Simon Stenspil og Asta Björk vandt trofæet.

Foto: Hanne Juul

Om Mads Vad vender tilbage til "Vild med dans" næste år, ved han ikke endnu.

- Først og fremmest skal jeg jo spørges, og så er der også en masse praktiske ting, der skal falde på plads, fortæller Mads Vad.

- Jeg vil det jo rigtig gerne, men Xander skal starte i vuggestue, 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

vi ved ikke endnu, om Nana fortsætter med at studere. Vi må se, hvordan det praktiske ser ud til den tid, forklarer dansestjernen.

 

I maj blev han og hustruen, Nana Vad Strand, forældre til lille Xander, der blev døbt i august. Og han står aller øverst på listen, når der skal prioriteres i den lille familie.  

Foto: Privat

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden