Mads Vad blev rørt til tårer over Vild med dans-finalen

Mads Vad.

Mads Vad.

Foto: Thomas Laursen

Vild med dans-stjernen Mads Vad blev dybt rørt, da han var tilbage i Forum Horsens for at deltage i finale-showet.

Lørdag, 30. november 2019 - af Helle Skram de Fries

- Jeg er SÅ rørt, og jeg synes Jakob og Silas' sejr her i aften er helt unik. De har i denne sæson bevist, at dans er for alle. Det bliver jeg virkelig rørt over. Det trækker i tårerkanalerne, lød det fra en tydeligt bevæget Mads Vad, da BILLED-BLADET møder ham på gulvet efter det festlige "Vild med dans"-finaleshow i Forum Horsens.

 

Her var Mads Vad ën af de fire professionelle dansere, der var på gulvet sammen med Jakob Fauerby og Silas Holst i deres pasodoble.

Foto: Thomas Laursen

De øvrige tre var: Frederik Nonnemann, René Christensen og Martin Reichhardt.

- Det var så fedt, Jakob og Silas vandt Det var en vild oplevelse at danse med, og jeg er også meget rørt over at være tilbage her i Horsens - og møde min "Vild med dans"-familie. Det prikker virkelig til følelserne - jeg bliver sådan helt ...tja, altså - det betyder bare meget, lød det fra en Mads Vad, der dog godt kunne smile, selv om stemmen blev lidt grødet.

Sidste år dansede Mads Vad selv i finalen og blev nummer to sammen med Molly Blixt Egelind, mens Simon Stenspil og Asta Björk vandt trofæet.

Foto: Hanne Juul

Om Mads Vad vender tilbage til "Vild med dans" næste år, ved han ikke endnu.

- Først og fremmest skal jeg jo spørges, og så er der også en masse praktiske ting, der skal falde på plads, fortæller Mads Vad.

- Jeg vil det jo rigtig gerne, men Xander skal starte i vuggestue, 

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADETSe alle vores tilbud her!

ABONNEMENT PÅ BILLED-BLADET
Se alle vores tilbud her!

vi ved ikke endnu, om Nana fortsætter med at studere. Vi må se, hvordan det praktiske ser ud til den tid, forklarer dansestjernen.

 

I maj blev han og hustruen, Nana Vad Strand, forældre til lille Xander, der blev døbt i august. Og han står aller øverst på listen, når der skal prioriteres i den lille familie.  

Foto: Privat