29. nov. 2013
Af Casper Nielsen

Mads Vad: Mie er min sjæleven

Mads Vad og Mie Skov.
Mads Vad og Mie Skov.
Foto: Hanne Juul (BILLED BLADET)
Mads Vad er blevet så glad for sin dansepartner, bordtennisspilleren Mie Skov, at han kalder hende "min sjæleven", og overvejer om han kan få en deleordning med hendes kæreste.

Selvom danseren Mads Vad og bordtennisspilleren Mie Skov kun har kendt hinanden i tre måneder, er de blevet så glade for hinanden, at de har udviklet et helt specielt forhold.

Finalisterne i årets Vild med dans swinger simpelthen privat:

- Jeg tror godt, seerne kan mærke, at Mie og jeg har fundet en sjæleven i hinanden. Vi er blevet super tæt knyttet, og det er sjældent, at det sker, at man finder sådan en. Det tror jeg, skinner igennem på skærmen, siger Mads Vad til Ekstra Bladet.

Ikke romantisk forhold

At der skulle være romantik i luften afviser danseren dog:

- Mie har jo en kæreste i forvejen, så derfor ville det jo være noget rigtig rod. Men jeg er blevet så gode venner med Nuller (som Mies kæreste Carsten Mogensen kaldes) at jeg godt kan tage en snak med ham om, at vi kan lave en deleordning. Sådan en 7/7-ordning ligesom man laver med skilsmissebørn, den ville passe mig fint. Jeg tror ikke, han ville afvise det, siger Mads Vad.

Forbedret udgave af Mie

For Mie Skov har mødet med Mads også givet meget.

- Jeg føler, at jeg er blevet en meget mere åben og glad pige. Jeg har fundet ud af, at jeg kan udtrykke mig via bevægelser, og det har jeg ikke prøvet før, for jeg har aldrig taget et dansetrin, før jeg kom her. Jeg er god verbalt, men jeg har aldrig brugt min krop på den måde, selvom jeg har dyrket en masse sport, siger hun og tilføjer:

- Jeg er en forbedret udgave af mig selv, for jeg er blevet meget mere bevidst om mine stærke og svage sider.

Læs mere om: