10. nov. 2011
Af af Liz Rørsig

Mads Vad og Anne Sofie Espersen er sønderknuste efter exit

? Jeg har vundet meget ved at være med i dette program: Danseglæde, en kammerat i Mads, som jeg aldrig vil slippe, og vi har vundet teknisk, sagde Anne Sofie tappert efter fredagens ?Vild med dans?.
? Jeg har vundet meget ved at være med i dette program: Danseglæde, en kammerat i Mads, som jeg aldrig vil slippe, og vi har vundet teknisk, sagde Anne Sofie tappert efter fredagens ?Vild med dans?.
Foto: Birger Storm
Sidste fredags bedste dansepar er stadig i chok over den hårde dom fra seerne.

- Det var en gyser at komme i omdans, og det kom som et chok, at vi røg ud, fortæller Anne Sofie Espersen i et åbent og ærligt interview dagen efter hendes "Vild med dans"-exit.

- Selv om jeg er skuespiller og kunstner, har jeg ikke oplevet noget så intenst som det her. Jeg er blevet bekræftet af Mads, og han har været generøs med ros over for min dans, disciplin og arbejdsglæde. Vi har haft et godt parløb, og nu tuder jeg - og nu holder jeg op. Jeg er så grådlabil lige nu, så man skal ikke putte en femmer i min grædeabe, siger Anne Sofie med blanke øjne.

"Er det en drøm?"

BILLED-BLADET møder Anne Sofie Espersen og Mads Vad på Mads' hotel dagen efter udstemningen af "Vild med dans". Parret har stadig svært ved at fatte, at de efter en førsteplads hos dommerne alligevel røg ud.

- Jeg havde den ondeste drøm i nat og vågnede i panik og tænkte: "Er vi stemt ud, eller er det noget, jeg har drømt?" Jeg føler mig helt tom indeni - som havde jeg trænet til OL og vundet, hvorefter nogen tog medaljen fra mig. Jeg kan sagtens sætte mig ind i de følelser, som Michael Rasmussen må have haft, da han blev frataget sin Tour de France-sejr, fortæller Mads.

Bedste nydanser røg ud

- I pausen kom Anne Laxholm og roste os for vores wienervals, som vi havde øvet os meget på, så vi var glade. Derfor fik jeg også et chok og blev helt vildt forskrækket, da vi røg ud - næsten som var det en uforudset ulykke, der havde ramt mig. Vi havde ikke følt os sikre, men masser af mennesker havde skrevet til os, at de havde grædt, da de så os danse, fordi det var så intenst, så jeg havde ikke troet, at seerne ville stemme os ud nu. Dommerne kom hen bagefter og sagde, at det var den bedste nydanser, der røg ud. Det kan jeg bruge til noget, og jeg ved, at det ikke var nogens skyld, for alt var rigtigt: Birthe Kjærs sang, dansen, tøjet, wienervalsen, og dommerne var fair. Seerne ville bare ikke have, at vi skulle gå videre, tilføjer Fie (som Anne Sofie kaldes).

Læs mere om: