Lørdag, 21. december 2019 - af Liz Rørsig

Mads Vad: Sådan bliver min juleaften med familien

Mads Vad, Nana Strand

Mads Vad og Nana Strand.

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Mads Vad og Nana Vad Strand glæder sig til at holde jul med sønnen Xander på syv måneder.

For første gang skal Mads Vad holde jul hjemme i lejligheden i Aarhus og dét i selskab med hustruen Nana Vad Strand, sønnen Xander på syv måneder og resten af familien. Og danseren véd lige, hvordan programmet for juleaften skal være. Han holder nemlig meget af juletraditioner.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Det er så hyggeligt med de juletraditioner, og efter at Xander er kommet til, betyder de endnu mere, end de tidligere har gjort, og det er for mig blevet vigtigt at fastholde dem, fortæller Mads Vad.

Jul med lille Xander

- Juleaften skal vi se ”Disneys Juleshow”, og jeg kan godt lide at tage i kirke først på eftermiddagen den 24. december, for dét er noget helt specielt at gøre, inden man skal hygge sig med familien om aftenen, fortæller Mads Vad. Menuen står på and og flæskesteg.

- Julen med Xander er blevet meget mere speciel for os, for det er her i juledagene, at man får ekstra tid til rådighed, siger danseren.

Læs mere om hvordan andre kendte fejrer juleaften med en lille ny og se de søde familiefotos i BILLED-BLADET nr. 51, som er på gaden nu.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden