Fredag, 6. marts 2020 — af Emilie Jepsen

Magnus og Aksel fra X Factor er begge tvillinger: Det gør noget specielt

Foto: Martin Høien
For Aksel og Magnus er "X Factor" rejsen på ingen måde ensom, for de har hinanden - men de er også begge tvillinger..

19-årige Aksel og Magnus har fundet melodien mellem sig, og har indtil nu klaret det så godt til liveshowene i "X factor" som gruppen Magnus og Aksel.

Venskabet mellem duoen startede allerede i starten af "X Factor", da de opdagede, at musikken var noget andet... når de spillede den sammen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi har snakket meget om det, men vi er fuldstændigt enige, om vi vinder eller ej, så har vi fået et bånd nu, der ikke kan brydes, fortalte Aksel.

Lige netop båndet mellem dem er måske ekstra stærkt, fordi begge drenge er tvillinger, dog ikke til hinanden.

- Vores forhold til vores tvillinger er virkelig godt, vi elsker dem jo helt vildt højt. Vi har været igennem rigtigt mange tingmed begge vores tvillinger. Vi har fået rigtig meget hjælp og givet den. Det har givet et helt særligt bånd mellem os og dem, fortalte Magnus.

Begge tvillinger har været i studiet for at støtte op om dem, og det betyder selvfølgelig meget for Magnus og Aksel, når de står oppe på scenen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Er som brødre

Men for duoen har det at være tvilling betydet meget for samarbejdet. De har begge to været vant til at skulle dele pladsen med en anden. Samtidigt er de også vant til, at der er nogen at støtte sig op ad.

Man kunne godt fristes til at høre, om de måske er begyndt at se hinanden som brødre også?

- Jeg gør på en måde. Jeg har aldrig nogensinde haft et forhold til en ven på samme måde, som jeg har med Aksel. Der er så mange ting, jeg kan relatere til med Aksel, som jeg også kan med min tvilling, fortalte Magnus.

Magnus og Aksel fik en chance mere i ”X Factor” som gruppe og det kan vel næsten kaldes en genistreg af Ankerstjerne - for de to kan noget sammen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden