Torsdag, 12. november 2009 - af af Helle Skram de Fries

Malena Belafonte: Jeg har ikke anoreksi

Malena Belafonte

Malena Belafonte

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
- Jeg synes slet ikke, det er pænt at være så tynd fortæller 42-årige Malena Belafonte til BILLED-BLADET.

42-årige Malena Belafonte er absolut ikke glad for at være så tynd, som hun er i øjeblikket, men understreger at hun ikke har anoreksi, eller nogen anden form for spiseforstyrrelse.

- Jeg er fra naturens side meget slank, men når jeg så træner hårdt fysisk, blive min krop meget afpillet. Sådan fungerer min krop, og det er ikke fordi jeg sulter mig, understreger Malena Belafonte og uddyber:

- Jeg synes slet ikke, det er pænt at være så tynd, det er pænere med former, men vi er alle sammen forskellige, og det er kun dejligt. Jeg synes, Vickie Jo er super sexet og lækker med sine former, men min krop er helt anderledes skruet sammen.

Malena Belafonteunderstreger, at hun ikke stræber efter at være så tynd, og forsikrer at der kommer nogle flere kilo på efter Vild med dans.

- hvis jeg ikke spiste en masse mad, ville jeg slet ikke have kræfter til at træne så hårdt, som Silas og jeg gør. Det kræv er masser af energi, og jeg er i super form. Jeg indtager mange kalorier hver dag men brænder også mange af til træning.

Det er vigtigt for malena at pointere, at hun bestemt ikke har anoreksi.

- Anoreksi er en alvorlig psykisk betinget sygdom, som man bestmet ikke skal spøge med. Det er forfærdeligt, at så mange lider af spiseforstryrrelser, og jeg skal ikke forherlgie det tynde look.Hhvis jeg havde et modelbureau, og der kom en, der var lige så tynd, som jeg er nu, ville jeg sige "Kom igen når du har tage nogle kilo på", fortæller Malena Belafonte til BILLED-BLADET.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden