Malena Belafonte overrasket af BILLED-BLADET på sin fødselsdag

Malena Belafonte anede ikke, at BILLED-BLADET kom forbi for at overraske hende med en fødselsdags-kagekone. Men Silas’ dansepartner var vild med kagen, som hun vil spise til sidste krumme.
Malena Belafonte anede ikke, at BILLED-BLADET kom forbi for at overraske hende med en fødselsdags-kagekone. Men Silas’ dansepartner var vild med kagen, som hun vil spise til sidste krumme.
Foto: Krestine Havemann
BILLED-BLADET overraskede en intetanende Malena med gaver og kage i ’Vild med dans’-studiet.

BILLED-BLADET havde taget listeskoene på og havde lavet en smugaftale med Silas Holst, så Malene Belafonte, der i dag fylder 43 år, kunne få en vaskeægte fødselsdagsoverraskelse. Bevæbnet med gaver fra smykkedesigneren Sarah Loft og en speciallavet kagekone, mødte BILLED-BLADET fredag eftermiddag op i 'Vild med dans'-studierne på Amager.

"Hvor er den fin! Den ligner jo mig," udbrød en overvældet Malena Belafonte, da hun blev præsenteret for den store kagekone, og Silas Holsts ultraslanke partner erklærede straks, at hun ville spise den hele.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Malena og Silas skal danse jive i aftenens show, og Malena er ikke i tvivl om, at den bedste fødselsdagsgave ville være at gå direkte videre og dermed slippe for den nervepirrende omdans: "Det er det, jeg ønsker mig allermest," fortæller Malena til BILLED-BLADET, før Silas tager over.

"Men skulle det komme til omdans, så tager vi den med. Men det ville være den bedste fødselsdagsgave til Malena at gå direkte videre," fastslår en kampberedt Silas Holst overfor BILLED-BLADET.

BILLED-BLADET havde fødselsdagsgaver med til Malene Belafonte. Hun fik en flot hårbøjle og en smuk halskæde, der er designet af Sarah Loft fra Haderslev. Smykket er lavet af gamle cykeldæk.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden