22. mar. 2022
Af Majken Munk

Malou fra Kærlighed hvor kragerne vender: Derfor kyssede jeg ikke Morten

Malou Hvidtfeldt Gade fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Malou Hvidtfeldt Gade fra "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Privat
Morten og Malou deler en kærlig stund i ”Kærlighed hvor kragerne vender”, hvor der virkelig er amoriner i luften.

Drengene i ”Kærlighed hvor kragerne vender” er efterhånden ved at lære pigerne bedre at kende.

I afsnit fire af TV 2-programmet bliver Morten Jørgensen og Malou Hvidtfeldt Gade tættere.

De deler en sød stund, hvor de to holder i hånd.

Sin skæbne

28-årige Malou Hvidtfeldt Gade kendte godt til ”Kærlighed hvor kragerne vender”, før hun selv medvirkede.

Så da hun så drengenes – i særdeleshed Mortens – introvideoer, vidste hun, at hun måtte tilmelde sig programmet.

- Jeg meldte mig til, fordi jeg så introvideoen af Morten. Der var noget ved Morten der fangede mig. Jeg fik en følelse af, at jeg bare måtte møde ham. Jeg tror lidt på skæbnen og måske var det en del af min skæbne, at jeg skulle møde Morten. Så jeg kunne jo slet ikke lade være med at sende en ansøgning ind til programmet, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Hun fik et indtryk af, at de to minder ret meget om hinanden som person.

- Han virkede som en mand for mig. Han er musisk. Der var mange af de ting, han sagde, han leder efter i en kvinde, som er dem, jeg leder efter i en mand. Han virkede anderledes end så mange andre og det kunne jeg rigtig godt lide, fortæller hun.

Om første date

Derfor så hun også meget frem til deres første møde på speeddaten for rullende kameraer.

- Jeg var meget spændt og nervøs. Jeg havde så mange sommerfugle i maven. Jeg var spændt på at se ham, for jeg havde mange forestillinger inde i hovedet om, hvad han var for en person, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg synes, det gik rigtig godt på vores date. Inden vores date sørgede jeg også for at sende ham nogle blikke, så han lagde mærke til mig. Vi havde noget at snakke om. Der var ikke noget akavet stilhed.

Sommerfuglene fik i hvert fald frit løb hos hende.

- Jeg havde allerede sommerfugle i maven, inden jeg kom derned. Jeg tænkte bare, at det måske godt kunne være noget specielt. Sommerfuglene blev ikke mindre af, at vi havde været på date, fortæller hun.

Intet kys

I fjerde afsnit får Morten og Malou endelig noget tid alene, som de bruger til at få snakket.

Samtidig tager Morten hende også i hånden. I programmet giver Malou udtryk for, at hun gerne ville have kysset Morten, selv om hun ikke gjorde det.

- Jeg tror bare, man er usikker på, om det er noget, han vil. Vi kigger på hinanden og forsøger at bedømme om den anden kunne tænke sig det. Der er også et kamerahold, og man bliver lidt forlegen. Og så kysser jeg heller ikke altid på den første date, men jeg havde en lille smule lyst til at kysse ham, fortæller hun.

Om Morten og Malou kommer til at have deres første kys senere hen i ”Kærlighed hvor kragerne vender”, kan ses tirsdage, når programmet sendes på TV 2 klokken 20.00.

Læs mere om: