31. mar. 2019
Af Christinna Braun

Maria fra Hjem til gården: Jeg fortryder ikke

Maria fra Hjem til gården
Maria fra Hjem til gården
Foto: Lotta Lemche/TV 2
I afsnittet søndag den 31. marts af ”Hjem til gården” kæmpede Maria for sin plads på gården, men hun måtte se sig slået af Malou. Oplevelsen har betydet, at hun har lært sig selv bedre at kende.

I afsnittet af "Hjem til gården" søndag den 31. marts valgte Maria fra Nørrebro at melde sig ud af ugeopgaven for at læse op til den tvekamp, hun skulle i dagen efter, og det skabte en del røre på gården.

Jeg vil aldrig fortryde

Maria måtte desværre se sig slået af Malou, og hun skulle derfor forlade gården og flytte på Ødegården.

I dag tænker Maria tilbage på opholdet på gården som en god oplevelse, da hun føler, hun har lært sig selv bedre at kende.

- Jeg vil aldrig fortryde, at jeg meldte mig til. Jeg føler virkelig, alle burde opleve at få sådan en oplevelse, for det har virkelig sat nogle tanker i gang, siger Maria.

- Mange tror måske, rejsen slutter, når man forlader programmet. Men min rejse fortsatte, og den kører stadig, for jeg er virkelig i en udvikling personligt.

Var der ikke for pengene

Maria fortæller, at præmien på 500.000 ikke var grunden til, at hun meldte sig til – det var udelukkende for at udvikle sig personligt, hun valgte at flytte ind på gården.

- Jeg var der for rejsen, ellers ville jeg også have spillet spillet anderledes. Så ville jeg have gået mere på kompromis med mig selv, fortæller Maria.

Fået ven for livet

Ud over en oplevelse for livet, har Maria fået en god ven i John, som også var med i ”Hjem til gården”.

- Vi har det skide godt sammen, og vi ser også afsnittene sammen, når de kommer i fjernsynet, fortæller Maria med et grin

Læs mere om: