Tirsdag, 27. august 2013 — af Lisbeth Grube

Maria Lucia favorit til at vinde Vild med dans

Maria Lucia Rosenberg.
Maria Lucia Rosenberg.
Foto: Krestine Havemann
Den scenevante musicalstjerne er det bedste bud på en vinder, spår bookmaker.

De 12 deltagere er på plads til årets udgave af ”Vild med dans”, og skal man tro spilleselskabet Betsafe, løber en kvinde med sejren. I hvert fald bærer fire af bookmakerens fem største favoritter kjole, og den absolutte favorit er musical-stjernen Maria Lucia Rosenberg, der i 2003 vandt TV 2s reality-program "Popstars".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Feltets kvinder ser stærke ud i år, og Maria Lucia ligner allerede nu det bedste bud på en vinder. Hun er vant til at stå på scenen og har via sin karriere som sanger og musical-stjerne arbejdet intensivt med koreografi og dans. Derudover har TV-seerne jo en gang tidligere vist, at de kan lide hendes udstråling ved at stemme på hende i ”Popstars”, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe.

I den tunge ende af feltet finder man flere af feltets mænd. Det gælder blandt andre fodboldspillerne Mads Laudrup og Allan Simonsen og skuespilleren Claes Bang.

- Laudrup-familien er ikke just kendt for sin rytmiske sans, så vi vælger at forholde os skeptisk til Mads Laudrups chancer. Også Allan Simonsen må formodes at være på udebane i disciplinen. Skuespilleren Claes Bang kunne umiddelbart ligne en stærk profil, men han er nybegynder, når det gælder dans, og det forringer naturligt nok hans chancer markant, mener Holm.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden