Søndag, 20. december 2020 — af Karina Didriksen

Marianne Eihilt: Derfor er jeg så vild med Albert

Marianne Eihilt.
Marianne Eihilt.
Foto: Henrik Ohsten
“Vild med dans”-dommeren Marianne Eihilt gav Albert Rosin Harson masser af søde kommentarer i finalen.

”Jeg elsker bare, at du giver dig fuldt ud. Hvis jeg ikke var vild med dig før, så er jeg det nu”, udbrød en begejstret Marianne Eihilt, da hun skulle kommentere på Albert og Jennas freestyle.

Den 46-årige dansedommer lagde ikke skjul på, at hun er utroligt glad for 18-årige Albert, som endte med en andenplads i ”Vild med dans”-finalen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Det er rent sjov. Det er, fordi jeg synes, at han er et livsstykke og et kæmpe stort talent. Han er kun 18 år gammel, så det er jo vildt at skulle åbne en finale og danse et solonummer på scenen uden sin trygge base ved siden af. Jeg synes virkelig, at han er unik til den alder, han har, fortæller Marianne Eihilt til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Han er også en, der får folk til at slappe af omring sig, fordi han tager det så afslappet på en professionel måde. Han er en god fyr.

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Sjov at danse med

Marianne Eihilt stoppede selv som professionel danser i ”Vild med dans” i 2011, og hun kunne også godt have tænkt sig at få ”Tinka”-stjernen som dansepartner.

- Sådan en type som Albert er sjov at danse med, fordi han får en til at blive glad og i godt humør, og det kan man også mærke på Jenna. Hun stråler simpelthen om kap med solen. De to er et godt match, lyder det fra dansedommeren.

Selv om Albert har gjort et godt indtryk på hende, så kender hun ham kun fra liveprogrammerne og ikke bag om scenen.

- Jeg taler stort set ikke med parrene. Det, synes jeg, ikke hører til, og det er der ikke nogen af dommerne, der gør. Det er meget lidt og meget overfladisk. Når man skal vurdere danserne, vil man gerne køre den professionelle linje, fastslår Marianne Eihilt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden