Marianne Eihilt: Derfor er Jimilian en rigtig vinder

Marianne Eihilt.

Marianne Eihilt.

Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-dommeren Marianne Eihilt har det helt fint med, at det var sangeren Jimilian, som vandt ”Vild med dans”.

Marianne Eihilt havde lige som de andre dommere 10-tallerne fremme, da de skulle bedømme Jimilian og Asta Björks to danse i ”Vild med dans”-finalen.

Parret løb med sejren, og bagefter satte den 47-årige dansedommer ord på finaleaftenen.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Det har været en vild aften med mange følelser. Der var tre vidt forskellige freestyles, så jeg synes, der blev sat et perfekt punktum i aften, sagde Marianne Eihilt til BILLED-BLADET efter showet.

Fuldt fortjent

Jimilian konkurrerede mod Pernille Blume og Lise Rønne, men Marianne Eihilt mener, at den 27-årige sanger er en rigtig vinder.

- Jeg er ikke overrasket over, at Jimilian vandt, og jeg synes, det var retfærdigt. Jeg synes også sagtens, at de andre par kunne vinde, men det var fuldt fortjent, lød det med et smil fra Eihilt, som fortsatte:

- Efter i dag havde jeg lidt på mavefornemmelsen, at det var Jimilian og Asta, som vandt. Han bragede nok mest igennem i aften med godt humør og god energi. Det, tror jeg, påvirker folk positivt, når de sidder hjemme i stuerne og skal stemme.

Foto: Hanne Juul

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden