15. sep. 2009
Af af Liz Rørsig og Preben Petersen

Marianne Eihilt kommenterer Vild med dans for BILLED-BLADET

Marianne Eihilt
Marianne Eihilt har spidset pennen. Dansestjernen er klar som BILLED-BLADETs Vild med dans-ekspert.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Glæd dig! BILLED-BLADET bliver stedet, hvor du får den bedste dækning af det populære TV-program.

To gange "Vild med dans"-vinderen, Marianne Eihilt, 34 år, har været med, siden programmet havde premiere i 2005, men har i år takket nej til at medvirke. Hun har til gengæld sagt ja til at være BILLED-BLADETs skarpe øjne, når de ti dansepar går på gulvet. Fredag skal parrene for første gang vise deres kunnen, når The Antonelli Orchestra slår takten an, og hver uge vil Marianne kommentere danserne og deres præstationer. Stil, detaljer, placeringer og point vil blive gennemgået, når Marianne spidser pennen og kigger med kærlige og kritiske øjne på deltagerne. Og hun ved om nogen, hvad der skal til for at nå langt.

Chefredaktør på BILLED-BLADET Annemette Krakau glæder sig over den nye medarbejder:

- Det er vi rigtig glade for og stolte af, og vi glæder os til, at hun starter i BILLED-BLADs-trøjen fredag aften og de næste ti uger vil være med til at gøre dette års dækning af Vild med Dans endnu bedre og mere underholdende. Velkommen på BILLED-BLADETs hold til Marianne!

Marianne Eihilt ser ligeledes frem til samarbejdet.

- Jeg glæder mig til at følge med uden presset. Det bliver dejligt at kunne slappe af og nyde programmet, som mange andre danskere gør. Da jeg deltog i "Vild med dans", lagde jeg vægt på den gode stemning, så partneren følte sig tryg og havde det sjovt. Showet skal helst ligne en million, uden at koreografien er for svær, da man ikke har så meget tid at gøre godt med. Desuden brugte jeg meget tid på at finde ud af, hvad der var min partners styrke. I min bedømmelse af parrene vil jeg netop lægge vægt på, at koreografien passer til den kendte person, der skal lære at danse. Stemningen mellem danserne skal være god, og hvis de har det godt sammen, vil det smitte af. Livsglæden er lige så vigtig som det tekniske, røber Marianne.

Læs mere om: